Concert

Vilanova recorda Pere Tapias amb un concert amb les seves cançons

Diumenge 18 de juny diversos artistes recordaran el cantant vilanoví

'Un pèl nou, un pèl antic' és la posada a escena del disc distribuït amb l'Enderrock de març

FIMPT, cap de setmana de tradició a Vilanova

| 14/06/2017 a les 12:00h

Pere Tapias
Pere Tapias | Xavier Mercadé
La cita és diumenge 18 de juny a les 10 de la nit a la plaça de la Vila, a Vilanova i la Geltrú. La ciutat retrà homenatge a un dels seus fills més il·lustres, Pere Tapias, mort el 22 d'abril passat. 

L'espectacle, que forma part del cartell del FIMPT, porta per títol Un pèl nou, un pèl antic i es basa en el disc del mateix títol que la revista Enderrock va distribuir entre els seus lectors del mes de maig.

L'espectacle serà un recorregut musical i audiovisual per la vida del cantant vilanoví a través de les seves cançons. Es tracta d'una producció del Grup Enderrock, amb el suport de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, que es va començar a gestar fa uns mesos per celebrar els 50 anys de carrera musical de Tapias.

Així, els assistents al concert podran escoltar les cançons de Pere Tapias en les veus de Francesc Burrull + Joan IsaacQuim VilaRosa PouThe Gruixut'sGemma HumetTrialVidal SolerGuillem RomaParesJoan Reig & Oest TripCopa Lotus i Elisabet Raspall + Jordi Paulí, però també podran veure i sentir Pere Tàpias a través de diversos enregistraments on el músic explica diferents episodis de la seva vida. La presentació serà a càrrec del periodista vilanoví de Catalunya Ràdio, Blai Marcé, i serà enregistrat per ser emès posteriorment per l'emissora pública.

La cantant Marina Rossell, gran amiga de Pere Tapias, no podrà ser a Vilanova diumenge perquè aquest cap de setmana canta a París, però la seva veu i la mostra d'amistat sí que hi seran.

El concert compta amb el suport de la Diputació de Barcelona

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pere Tapias, concert, pere tapias, Homenatge, Vilanova i la Geltrú, FIMPT

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.