Enderrock TV

Mireia Vives & Borja Penalba i Portobello a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa La Sentina, Vidal Soler i Marta Pérez

Itaca Band i Sense Sal a Enderrock TV

| 19/06/2017 a les 16:45h

Aquest dilluns és el torn de Mireia Vives i Borja Penalba
Aquest dilluns és el torn de Mireia Vives i Borja Penalba | Lorena Perales
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Mireia Vives i Borja Penalba, Vidal Soler, Marta Pérez, La Sentina i Porto Bello.

Dilluns d'electricitat minimalista. El duet valencià format per Mireia Vives i Borja Penalba trepitjarà el plató del programa per presentar el seu segon disc, Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017). La cançó que tocaran du el mateix nom que el disc i és un clar exemple de l'obertura de mires que plantejen Vives i Penalba, mirant cap al soul i cap al pop, sense perdre la sonoritat folk. Els propers concerts de la cantant i el guitarrista seran al Festival de les Comarques de València el 23 de juny i al Feslloch la primera setmana de juliol.

Dimarts de rock'n'roll. Aquesta setmana torna al programa Vidal Soler. El músic, que ja hi va ser fa poc per homenatjar Pere Tapias, ara torna per presentar-nos un tema propi: "Final feliç". El guitarrista vilanoví és un vell conegut de l'escena catalana (membre de Copa Lotus i col·laborador de músics com Steve Smyth o Xavier Calvet) i ara s'atreveix amb el seu projecte en solitari, del qual tocarà el primer single. Amb contrabaix i bateria, tornarà a les arrels del rock amb més tints de blues.

Dimecres de delicadesa. La gironina Marta Pérez, coneguda per formar part d'altres projectes com Les Anxovetes o Acousters, passarà per Enderrock TV per presentar el seu primer disc en solitari. El vessant més acústic i transparent de Pérez queda reflectit a Punctual (Dmusical, 2017). Al programa tocarà "Horses" acompanyada del guitarrista Jordi Bastida, que també li ha fet de productor.

Dijous de riuades. La Sentina venen a presentar el seu segon llarga durada. Llobregat (Indian Runners, 2017) és un homenatge a la primera línia de ferrocarril catalana, la Llobregat, que anava de Berga a Manresa. El grup d'Oriol de Balanzó i Albert Girons, Marc Sospedra i Santi Bonastre tocarà "Cark Akeley", dedicada al taxidermista nord-americà.

Divendres optimistes. El grup que tanca la setmana d'Enderrock TV és el jove Portobello, banda provinent d'Altafulla que amb el seu primer disc, Basat en fets reals (Música Global, 2017), ha aconseguit èxits notables com tenir més de 20.000 reproduccions a Youtube amb la cançó "Hem nascut castellers". Al plató tocaran "Fantàstica", tema on canta David Rosell (de Dept.), que també els ha produït l'àlbum. El mateix dia de la revetlla de Sant Joan seran a Sant Carles de la Ràpita de concert amb Roba Estesa

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Marta Pérez, Vidal Soler, Mireia Vives i Borja Penalba, Enderrock TV, Portobello, La Sentina

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.