Actualitat

'David Bowie vist per' homenatja el pas de l'artista per Catalunya

Una desena de fotògrafs catalans exposen els tres concerts de l'artista a casa nostra

L'exposició es podrà veure del 6 de juliol al 25 de setembre al Museu del Disseny de Barcelona

Doctor Music Festival 1996-1997-1998

El 'Blackstar' de Bowie arriba a l'Auditori de la mà de l'OBC

| 06/07/2017 a les 13:31h

David Bowie
David Bowie | Xavier Mercadé
La presència de l'estrella de Brixton a Barcelona no s'atura. Si el mes de maig s'inaugurava l'exposició David Bowie Is i L'Auditori anunciava un concert simfònic on l'OBC tocarà les cançons del seu darrer àlbum, Blackstar (2016), al mateix Museu del Disseny s'hi afegeix una altra activitat: l'exposició fotogràfica del pas de Bowie per Catalunya.

La mostra, que es podrà veure a partir del dijous 6 de juliol, està comissariada pel fotògraf Francesc Fàbregas i suposa un petit homenatge a la figura de Bowie a través d’un recull d’imatges dels seus directes vistos des de l'objectiu de reconeguts reporters gràfics catalans. El relat fotogràfic ressegueix els tres únics concerts que David Bowie va fer a casa nostra: el 1987 amb la gira Glass Spider al Miniestadi del FC Barcelona; el 16 de setembre de 1990 a l'Estadi Olímpic de Barcelona, en el marc de la gira Sound & Vision, i finalment el 12 de juliol del 1996 a Escalarre, al primer Doctor Music Festival.

David Bowie vist per mostra els treballs realitzats pel cap de fotografia d'Enderrock, Xavier Mercadé, a més dels de Martí Berenguer, Andoni Canela, Jordi Fàbregas, Josep Maria Palou, Robert Ramos, Juan Sala, Ferran Sendra, Jordi Vidal i Francesc Fàbregas. Es podrà veure fins al 25 de setembre al Museu del Disseny, a l’aparador de la Biblioteca El Clot - Josep Benet, i l'accés és gratuït.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, David Bowie, exposició, fotografia, fotos, Xavier Mercadé, Museu del Disseny

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.