Festivals

El Paupaterres, a la flor de la vida

Tàrrega acull aquest cap de setmana la vintena edició del festival

Roba Estesa, Dr. Calypso i Els Amics de les Arts són alguns dels grups convidats

20 moments de música a Ponent en 20 anys de Paupaterres

| 13/07/2017 a les 14:00h

Edició de l'any passat del Paupaterres
Edició de l'any passat del Paupaterres | Eva Balcells
El Paupaterres és el festival de les terres de Ponent per excel·lència, després de vint anys lluitant per fer visible musicalment la ciutat de Tàrrega. Aquest any la programació que proposa no es queda enrere a l'hora de convidar artistes implicats amb el territori, i també alguns que representen el paisatge cultural del país.

Del 13 i el 15 de juliol la capital de la comarca de l'Urgell acollirà més d'una desena de concerts. Avui dijous s'escalfaran motors amb Fa1na i El Sobrino del Diablo en diferents espais del centre. El divendres el gruix d'artistes ja serà més gros amb Tomeu Penya, Dr. Calypso, Gertrudis, Ethno Catalonia i Dirty Brown, i el dissabte el cartell es tancarà amb Roba Estesa, Els Amics de les Arts, Carles Belda & Marc Serrats, La Terrasseta de Preixens, Kolpez Txalaparta i La Trocamba Matanusca.

Més enllà de la música, el festival també ofereix activitats suplementàries que el fan diferent d'altres propostes exclusivament musicals. Divendres i dissabte també hi haurà servei de food trucks, parades d'artesania, la zona infantil batejada com a Paupakids i tallers de circ a càrrec d'El Circ de les Mussaranyes. 

Moltes de les activitats seran gratuïtes o a preus reduïts que no superen els 5 euros. Si us plantegeu anar a Tàrrega aquest cap de setmana, més val que us repasseu el programa del Paupaterres que podeu trobar al seu web.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Paupaterres, Dr Calypso, Els Amics de les Arts, Roba Estesa, Tàrrega, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.