festivals

El Fringe emergeix amb força i varietat

La branca del Festival de Torroella que aposta per les propostes emergents comença aquest dijous 27

| 27/07/2017 a les 15:00h

Lakaste
Lakaste | Michal Novak
Pels qui no el coneguin, el Festival Fringe és la branca del Festival de Torroella que ofereix concerts a la zona de la Costa Brava per promocionar el talent emergent català i forani. És per aquest motiu que la majoria de propostes estan formades per músics de menys de 25 anys o per propostes musicals amb pocs anys de vida.

Del dijous 27 de juliol al diumenge 30 el Fringe programa més de 20 concerts que van des de la música clàssica, al jazz passant pel pop-rock i la música d'arrel tradicional. En el terreny més clàssic hi trobem al Trio Ramales, al pianista japonès Wataru Hisasue, Trio Athenea & Gabriel Torner, les alemanyes Ember Quartet, els anglesos Cobbett Ensemble i Sospir Ensemble

Pel que fa a jazz hi ha les propostes de Drop Collective, Júlia Colom, Trío Nilo i Ensemble Dai Contemporain. En l'àmbit pop-rock trobem a grups Sona9 com Chet, Lakaste però també a dives més eclèctiques com Lucia Antonini, Kadykroxz o Raquel Lúa i Amalia Miranda. La música d'arrel mediterrània no hi falta amb artistes com Criatures o Entre Orillas i el risc tampoc amb concerts com el de Humanfields.

Les Joventuts Musicals de Catalunya seleccionaran una de les propostes del Fringe Festival de Torroella per a ser inclosa en el circuit de concerts de la Xarxa de Músiques a Catalunya de la temporada 2017-2018. Per consultar horaris, preus i localitzacions dels concerts només cal que aneu a la web del festival.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festival de Torroella, festivals, Fringe

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.