Efemèrides

Canet sense K

El 1977 el Canet Rock va viure una edició passada per aigua

| 30/07/2017 a les 08:00h

Caràtula del doble LP 'Canet Roc'
Caràtula del doble LP 'Canet Roc' | Arxiu
El Canet Rock de 1977 es va presentar sense k: Canet Roc. Els concerts es van desenvolupar entre el 30 i el 31 de juliol però la pluja hi va fer acte de presència, va deslluir el festival i va fer que hi hagués molt menys públic de l'habitual. Hi van actuar Casavella, l'Orquestra PlateriaPau Riba amb Los PeruchosJordi BatisteRocky MuntanyolaOriol Tramvia, la Companyia Elèctrica DharmaMirasol ColoresMúsica Urbana i Sardineta.

El festival duia per títol Festa de la lluna. Entre les actuacions va cridar l’atenció la de Pau Riba. Quan tothom s’esperava que interpretaria les cançons del seu recent Licors (Movieplay, 1977), acompanyat de Los Peruchos va cantar Astarot Universdherba, davant la incomprensió del públic. La crítica ho va qualificar de ‘llauna’, motiu pel qual, quan Riba va decidir editar l’actuació en CD ho va fer en una llauna de conserva (G3G, 1998).

No va ser l’única actuació recollida discogràficament. Aquell mateix 1977 RCA va publicar un àlbum doble titulat Canet Roc 77 amb fragments totes les actuacions tret de la de Riba i amb especial atenció a les de la Companyia Elèctrica Dharma i d’Oriol Tramvia.
Especial: Efemèrides
Arxivat a: Enderrock, Orquestra Plateria, Pau Riba, Los Peruchos, Jordi Batiste, Rocky Muntanyola, Oriol Tramvia, Companyia Elèctrica Dharma, Mirasol Colores, Música Urbana, Sardineta, canet rock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.