Festivals

Flyte, Pau Vallvé, Joel Sarakula i Pavvla, entre els noms del Foramuralla 2017

La setena edició del festival trambé portarà Ryder the Eagle, Steve Smyth, Olivemoon i Power Burkas

| 11/10/2017 a les 17:43h

Pau Vallvé és un dels caps de cartell del festival i presentarà el seu últim disc «Abisme cavall hivern primavera i tornar»
Pau Vallvé és un dels caps de cartell del festival i presentarà el seu últim disc «Abisme cavall hivern primavera i tornar» | Júlia Alzueta
La setena edició del Foramuralla, el festival vigatà organitzat per l'Associació de la Jazz Cava, s'ha presentat aquest dimecres fent públic el cartell i les novetats que hi haurà en l'emplaçament de L'Atlàntida. Aquest serà el tercer any que el certamen se celebra al teatre  principal de la capital osonenca, i enguany el dia gran del festival serà el 18 de novembre. Les entrades ja estaven a la venda, però ara ja a un preu definitiu de 20 euros anticipada i 25 a taquilla.

La línia artística del festival, com s'ha destacat a la roda de premsa a la Jazz Cava, vol equilibrar-se entre "propostes més grosses que difícilment podrien tenir cabuda a la programació setmanal de la Jazz Cava i grups marca de la casa que han tocat al llarg de l'any a la sala". Jordi Casadesús, programador artístic del festival, ha anunciat que els grups que hi tocaran aquest any són Flyte, Pau Vallvé, Joel Sarakula, Ryder the Eagle, Pavvla, Steve Smyth, Olivemoon, Power Burkas, Joan ColomoAdam Giles Levy i Guillem i Marta Roma

A l'emplaçament de L'Atlàntida, entre els escenaris del foyer i de la sala Joaquim Maideu, hi haurà a partir de les 17 h els britànics Flyte en el seu primer concert a Catalunya, el cantautor neuròtic Pau Vallvé, el cantautor australià de filtre vintage Joel Sarakula, el rock romàntic dels francesos Ryder the Eagle, l'elegància pop de Pavvla, el cantautor australià resident a Barcelona Steve Smyth i els recuperats Olivemoon, grup català que té la Cava com a bressol del projecte. A més, la llista es complementa amb Joan Colomo, que farà el concert inaugural aquest divendres 13 d'octubre; el punk de Power Burkas, que tancarà la festa el dissabte 18 a la nit a la Jazz Cava; l'espectacle infantil de Guillem i Marta Roma, que oferiran a l'espai anomenat Foramuralla per  acanalla, i el cantautor britànic Adam Giles Levy, que actuarà el diumenge 19 de novembre a la Jazz Cava.

Roda de premsa de presentació del Foramuralla a la Jazz Cava de Vic. Foto: Marcel Pujols


Per als més petits
La principal novetat del Foramuralla d'enguany és l'adequació d'un espai infantil on, a més de la música dels germans Roma, també es podrà gaudir de parades destinades als més petits. Roba, joguines ecològiques, llibreria infantil amb presentació d'un llibre inclosa i servei de vermuteria; de tot això es podrà gaudir durant tot al matí del dia 18 a la zona exterior de L'Atlàntida. 

Cartell del Foramuralla 2017



També s'ha remarcat que aquest serà el primer any en què es podrà menjar dins el mateix recinte de L'Atlàntida, ja que el bar del teatre estarà en funcionament a la zona del festival. Per tant, per dinar i per sopar no caldrà que se surti del recinte. 

Rejovenir el teatre
La directora de L'Atlàntida, Montse Catllà, ha destacat que el conveni del Foramuralla no serveix només com a "complement sinó sobretot com a contingut". Catllà veu el festival com una oportunitat per "ampliar la xarxa social al voltant del teatre, ja que ens obrim a un públic jove i familiar".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Vic, Foramuralla, festivals, Pau Vallvé, Power Burkas, Pavvla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.