discos

Serem cinc-centes, serem mil

El cinquè volum del disc 'Dones i cançons' inclou 22 temes de les artistes més actuals

Joana Serrat, El Diluvi, Pupil·les, Gemma Humet i Bad Gyal són algunes de les músiques que apareixen a l'àlbum

El disc es distribueix amb l'Enderrock 267, de novembre

D'ONES, un segle de revolució musical amb accent femení

| 15/11/2017 a les 12:30h

Imatge il·lustrativa
Fins a la Diada de Sant Jordi del 2018 al Palau Robert hi trobareu l'exposició D’ones: (R)evolució de les dones en la música, la primera exposició gràfica i sonora protagonitzada per 1.000 veus femenines d’arreu dels Països Catalans al llarg del darrer segle, comissariada per Enderrock. La mostra, organitzada per la Generalitat de Catalunya amb el suport de l’Institut Català de les Dones, ofereix un recorregut pels diferents gèneres: cançons de bressol, folklore i formació, clàssica i òpera, músiques d’arrel, música i poesia, cançó d’autor, jazz i blues, rock i punk, pop i músiques urbanes.

Paral·lelament, D’ones també es complementa amb un número especial d'Enderrock com a càtaleg de l’exposició, i un àlbum recopilatori, Serem cinc-centes, serem mil. Dones i cançons 5 (EDR Discos, 2017), que s’encarta aquest mes amb la revista Enderrock 267 de novembre i que inclou les novetats femenines de l’escena actual.

El disc repassa les veus de dona més vives del panorama actual, de tots els estils i per a tots els gustos. Des del folk de Joana Serrat, fins a la cançó d'autora de Mireia Vives, Maria Arnal i Gemma Humet, passant per les combatives valencianes El Diluvi, Tesa i Pupil·les i les noves músiques urbanes que proposen Bad Gyal, Ladilla Russa i Museless. Aquí el podeu obtenir.
 
Arxivat a: Enderrock, d'ones, dones, dones i música, exposició

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.