Actualitat

Carles Santos, homenatjat pel Teatre Lliure

'Un Santos (sense Santos)' és el nom de l'espectacle que prepara el Lliure per al 13 i 14 de gener

Ha mort Carles Santos

| 13/12/2017 a les 12:00h

Carles Santos al Concert per la Llibertat de l'any 2013
Carles Santos al Concert per la Llibertat de l'any 2013 | Xavier Mercadé
El Teatre Lliure va ser un dels espais culturals que més van col·laborar amb el compositor i pianista valencià Carles Santos, que va morir el 4 de desembre passat. Com a homenatge, el Lliure li està preparant un espectacle que portarà per nom Un Santos (sense Santos) i que es presentarà els dies 13 i 14 de gener.

Influenciat per Joan Miró i Joan Brossa, Santos va ser guardonat amb els Premis Nacionals de Composició i Teatre de Catalunya, el Premi Nacional de Música (en la modalitat de composició) del Ministerio de Cultura espanyol, el Premi Ciutat de Barcelona a la Projecció Internacional, la Creu de Sant Jordi, Miquelet d’Honor de la Societat Coral El Micalet de València, Premi Carles Salvador a la trajectòria individual de Maestrat Viu i 12 Premis Max a les arts escèniques.

A més, va ser el compositor de les fanfares de les cerimònies dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. Compromès amb el país, l'Onze de Setembre de 2012 va enllaçar simbòlicament la Via Catalana just al punt on comença el País Valencià en donar la mà a Lluís Llach i el 2013 va participar al Concert per la Llibertat al Camp Nou.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Teatre Lliure, Carles Santos, concert, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.