Festivals

El Black Music Festival destapa el cartell de la 17a edició

Marthe Reeves encapçala la programació del festival, que tindrà lloc de l'1 al 18 de març

| 26/01/2018 a les 13:39h

Shirley Davis & The Silverbacks actuaran el 2 de març
Shirley Davis & The Silverbacks actuaran el 2 de març | Black Music Festival
La cita per excel·lència de la música negra en terres gironines ja té el cartell al descobert. El Black Music Festival presenta la seva dissetena edició amb una llegenda viva del so Motown, la reputada vocalista Marthe Reeves hi serà acompanyada de The Vandellas, com també vindran a Barcelona el guitarrista Eric Gales i les dolçes veus de Shirley David i Bitty Mclean.

D'artistes de casa hi trobem els megalòmans i tropicals The Gramophone Allstars i la presentació a Barcelona de la Black Music Big Band. Bandes de consolidada trajectòria com La Raíz presentaran la seva nova gira al festival, com també ho faran els lleidatans Koers, les sorprenents WOM Trio o els projectes per descobrir, també d'ànima negra, del manresà Damià Olivella i el gironí Gaspar

L'oferta familiar no decau, i aquest any s'incorpora al cartell l'espectacle Black Music pels més menuts, que es representarà en escoles gironines i on participen la Black Music Big Band i la companyia Brodas Junior. També se celebrarà la cercavila integradora de Zebrass Marching Band a Salt, la jornada gratuïta centrada en cultura urbana Black Music Frontissa i l'actuació Reggae per Xics de The Penguins al Black Music Picnic. En aquest Picnic també hi actuaran Los Mambo Jambo.

El concert de presentació de l'edició del 2018 se celebrarà a la sala Apolo de Barcelona i el protagonitzarà la Black Music Big Band (BMBB). Aquest col·lectiu musical ha estat impulsat pel festival a comarques gironines i s'ha reservat per a menors de 25 anys. S'ha plantejat com un espai on els joves músics de casa trobin les condicions perfectes per desenvolupar i completar la seva formació musical, tot això sota la direcció d'Adrià Bauzó.

De l'1 al 18 de març s'aniran succeint la vintena de concerts programats, i les entrades ja es poden comprar al web del festival.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Black Music Festival, Marthe Reeves, Eric Gales, Girona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.