Festivals

Caetano Veloso, Diego El Cigala i Serrat s'incorporen al cartell del Porta Ferrada

El festival se celebrarà del 13 de juliol al 18 d'agost a Sant Feliu de Guíxols

Els grans festivals reactiven el creixement

| 27/02/2018 a les 13:30h

Caetano Veloso en la seva última actuació a Catalunya, al Palau de la Música
Caetano Veloso en la seva última actuació a Catalunya, al Palau de la Música | Xavier Mercadé
Ja se saben les noves confirmacions per a la 56a edició del festival Porta Ferrada, que tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols del 13 de juliol al 18 d'agost. Fins ara estaven confirmades les actuacions de Jack Johnson, Pablo Alborán i Electronic Sundet, a les quals s'afegeixen noves incorporacions.

L'edició d'enguany portarà concerts extraordinaris com el de Caetano Veloso amb els seus fills Moreno, Zeca i TomDiego El Cigala amb el seu disc més ambiciós, Indestructible (Sony Music Latin, 2016); la presentació del novíssim projecte d'Ara Malikian; la celebració d'aniversaris de Joan Manuel Serrat revisitant Mediterráneo (Novola, 1971) o d'Ismael Serrano, que oferirà una petita mostra dels seus 20 anys de carrera. El festival també inclourà nits de trobades singulars en què gaudirem d'artistes com RozalénEl Kanka o dels màgics Txarango. 

Les entrades per a aquests concerts estaran disponibles a partir de demà dimecres 28 de febrer al web del festival i els dies 30 i 31 de març i 1 i 2 d’abril a les taquilles de l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols. La resta de la programació i totes les novetats d’aquesta edició es revelaran el 27 de març.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Rozalén, Txarango, El Kanka, Pablo Alborán, Jack Johnson, Porta Ferrada, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.