Festivals

Els Catarres, Zoo, Els Amics de les Arts i Txarango completen el cartell del cinquè Canet Rock

El festival completa un cartell que ja incloïa noms com La Raíz, Macaco o Sense Sal

La Raíz, Macaco i Sense Sal, primers confirmats del Canet Rock 2018

| 20/02/2018 a les 12:42h

El Canet Rock en plena efervescència
El Canet Rock en plena efervescència | Àlex Carmona
El Canet Rock del segle XXI assoleix enguany la cinquena edició, ja sens dubte com un festival consolidat com a cita imprescindible per inaugurar l’estiu vora la platja. Per celebrar-ho, s’han tornat a donar cita un bon grapat de grups cabdals dels Països Catalans, alguns amb novetats discogràfiques ben fresques. Els Catarres, Macaco, La Raíz, Els Amics de les Arts i Txarango encapçalen els noms del festival que se celebrarà el proper 7 de juliol.

Txarango, Zoo, Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Animal, La Soul Machine & BrodasBros, La Sra. Tomasa, Pupil·les, Ernest Codina i PD Busquets són tots els grups que s’incorporen als ja anunciats La Raíz, Macaco i Sense Sal per formar part de la festa que ofereix 12 hores de música i bon rotllo a Canet de Mar. A tot aquest regitzell d'artistes només hi falta una última confirmació que es comunicarà a l'abril.

Entrades i accessibilitat
L’any passat el festival va fer sold out dos dies abans de la seva celebració. Enguany, la venda d’entrades ja avança a bon ritme, i és que tot i tenir una capacitat per a 25.000 persones, la directora de la cita, Gemma Recoder, ha informat que només se’n posaran 23.000 a la venda “per assegurar la comoditat dels assistents”. Les entrades estan ara mateix subjectes a una promoció especial de 30 euros, que augmentarà a 35 a partir de demà, dimecres 21 de febrer a les 12 de la nit.

Pel que fa a la mobilitat, Recoder a encoratjat el públic a assistir-hi en tren. I és que fruit d’un acord amb la RENFE, tothom que hi arribi d’aquesta manera podrà gaudir d’un descompte del 30%, sense importar el lloc de procedència.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Canet Rock, Zoo, Els Amics de les Arts, festivals, Txarango, Canet de Mar, Els Catarres

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.