Concerts

El neofolk arriba de nou a Lleida amb el festival Músiques Disperses

El festival Músiques Disperses tindrà lloc del 8 a l'11 de març

L'edició d'enguany incorporarà l'escenari de la Seu Vella

| 17/02/2018 a les 08:00h

Festival MUD Lleida
Festival MUD Lleida
Un any més, les terres de ponent tenen una cita amb el neofolk més innovador. Serà del 8 a l'11 de març a la ciutat de Lleida, on el MUD (Festival de Músiques Disperses) presentarà la dotzena edició.
 
El Cafè del Teatre serà el principal escenari del festival, amb les actuacions d'artistes tant nacionals com internacionals que faran gala del seu folk contemporani entre el públic lleidatà. El MUD portarà també els concerts íntims, un format d’actuacions d’entrada lliure i capacitat limitada que se celebraran a la botiga-cerveseria Grans Records.
 
Maria Arnal i Marcel Bagés seran els encarregats d'obrir el festival amb la seva música popular ibèrica adaptada als nostres dies. Gaudirem també de moltes més actuacions d’artistes de casa, com Ferran Palau, el cantautor d’Esparreguera, que presentarà el seu tercer àlbum acompanyat de la seva inseparable banda, o Arlo, un sextet lleidatà que es caracteritza pel seu rock'n'roll d'arrel americana sempre obert al folk-rock contemporani.
 
Les principals novetats del festival arriben amb l’aparició d’artistes internacionals que trepitjaran per primera vegada terres catalanes, com Mark Fry & Friends amb el seu folk psicodèlic procedent de la Gran Bretanya, el cantautor i productor brasiler Zé Veto acompanyat del seu quintet o Alisha Suift, un altre personatge de l’època daurada del folk-rock britànic.
 
El MUD tancarà aquesta edició amb Estas Tonne. L’11 de març, la Seu Vella acollirà el guitarrista amb la seva varietat d’estils que porten al límit totes les emocions que es poden arribar a desprendre del seu instrument.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Lleida, festivals, MUD, Sons de la Mediterrània, Músiques Disperses

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.