Actualitat

Elvis Costello i Jeff Beck al Festival Jardins de Pedralbes

Del 6 de juny al 15 de juliol els Jardins de Pedralbes acolliran la 6a edició del festival barceloní

25 actuacions formen part d'un cartell on també destaquen Tom Jones, Jessie J i Miguel Poveda, entre altres

| 22/03/2018 a les 13:00h

Elvis Costello
Elvis Costello | Stuart Sevastos
El Festival Jardins de Pedralbes ha fet públic el cartell de la seva sisena edició, que se celebrarà del 6 de juny al 15 de juliol. L'edició portarà 25 actuacions, entre les quals destaquen les d’Elvis Costello, Jeff BeckJessie J o Miguel Poveda. Ainhoa Arteta i Josep Carreras seran els encarregats d’obrir aquesta edició el dia 6 de juny amb un concert que destinarà els beneficis a causes socials.

Dos dies després, el 8 de juny, Miguel Poveda, que aquest any celebra 25 anys de trajectòria, presentarà EnLorquecido (Carta Blanca Records, 2018), el seu últim projecte. El grup Simple Minds farà la presentació a Barcelona el dia 11 de juny del seu últim disc, Walk Between Worlds (BMG Rights Management, 2018), i la cantant de fado Mariza oferirà un concert retrospectiu el 13 de juny. La reconeguda bailaora i coreògrafa Sara Baras arribarà al festival per presentar el seu nou espectacle Sombras amb una doble data, els dies 14 i 16 de juny. I el 17 de juny Pastora Soler tornarà als escenaris després de dos anys de pausa presentant el seu nou disc, La calma (Warner Music Spain, 2017).

Per segona vegada, Jessie J visitarà el Festival Jardins de Pedralbes el 19 de juny amb la seva gira mundial Sweet Talker Tour, i l'endemà, el 20 de juny, Elvis Costello presentarà una nit amb els seus grans èxits. Miguel Ríos arribarà l’endemà, el 21 de juny, amb el seu espectacle de fusió de rock'n'roll i música clàssica del seu nou projecte Symphonic Ríos. El jazz també serà present al festival de la mà d’Andrea Motis & Joan Chamorro el 22 de juny amb una big band que reuneix alguns dels millors músics de l’escena jazzística catalana, i el veterà Tom Jones tocarà al festival la nit del 24 de juny.
 
El 26 de juny el festival presenta La nit de les estrelles de Broadway, on es podrà sentir alguns dels temes més reconeguts del gènere musical amb un repertori creat especialment per a l'ocasió. El 27 de juny Emeli Sandé tocarà per primera vegada al festival presentant el seu nou treball, Kingdom Coming (Virgin Records, 2017), i Jeff Beck hi actuarà el 28 de juny. El torn de Zaz serà el 29 de juny, i l'1 de juliol el festival celebrarà la seva proposta familiar amb el Dia de la Música en Família. Goran Bregovic també actuarà a Pedralbes, ho farà el 2 de juliol, i la banda australiana Angus & Julia Stone serà per primer cop al festival el 3 de juliol.

Niña Pastori hi presentarà el seu últim treball, Desde la azotea (Sony Music, 2017), el 4 de juliol, i el guanyador del Festival d’Eurovisió Salvador Sobral hi oferirà el seu concert el 5 de juliol. El mític guitarrista George Benson visitarà els Jardins de Pedralbes la nit del 7 de juliol, i The Jacksons, els germans de Michael Jackson, tocaran per primer cop al festival el 8 de juliol.
 
Fleet Foxes pujaran a l'escenari de Pedralbes el 9 de juliol presentant el seu últim àlbum, Crack-Up (Nonesuch Records, 2017), l'11 de juliol el soulman Leon Bridges hi presentarà el seu últim projecte, Good Thing (Columbia Records, 2018); Seu Jorge retrà homenatge a David Bowie la nit del 12 de juliol, i finalment, el 13 del mateix mes Katie Melua tancarà el festival presentant In Winter (BMG Rights Management, 2017), l’últim treball de la cantant britànica.

A més, tots els dies de concert, a les 20.30h, l’escenari Village acollirà una programació centrada en propostes joves i emergents del panorama nacional.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Joan Chamorro, Andrea Motis, Jeff Beck, Elvis Costello, Pedralbes, Festival Jardins Pedralbes, festivals, Miguel Poveda

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.