VIDEOCLIP

Xavi Sarrià homenatja els refugiats del franquisme

L'actor Pau Poch protagontiza el clip d'«Ànimes navegables»

El cantant d'Obrint Pas continua la gira de presentació del seu primer disc en solitari

Obrint Pas sona al Mardi Gras de Nova Orleans

| 16/02/2018 a les 12:13h

Just després de la publicació del seu primer disc en solitari, Sarrià explicava d'"Ànimes navegables": "És una cançó que m’agrada molt perquè musicalment és diferent de la resta. És la història de dos persones que fugen d’algun lloc i són al bosc buscant el seu refugi. Només es tenen l’un a l’altre i cadascú és el refugi de l’altre. Poden ser dos joves d’avui, o del temps de la guerra civil, o dos refugiats…". Al videoclip que s'ha estrenat avui aquestes persones prenen forma en l'actor Pau Poch, que es converteix en una de les 500.000 persones que al febrer del 1939 van travessar els Pirineus fugint de la repressió franquista.



"Ànimes navegables" és un dels temes de Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!, 2017), el disc que ha iniciat la carrera en solitari de Xavi Sarrià, cantant i fundador del grup Obrint Pas. El Ripollès ha estat el paratge escollit per gravar aquest clip, obra de la productora Terral Studi; en concret, els camins de la retirada propers a Camprodon per on fa gairebé quaranta anys van passar molts catalans cap al territori francès.


De gira

Xavi Sarrià s'acompanya d'El Cor de la Fera en una gira que continua a dins i fora dels Països Catalans. Les seves properes parades seran el 24 de febrer a Berlín, al Festival Diània (Ontinyent, 31 de març), el Festival Strenes (Girona, 6 d'abril), la Telecogresca (Barcelona, 14 d'abril), el Viñarock (Villarobledo, 29 d'abril) i l'OurenRock (Galícia, 8 de juny).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, xavi sarrià, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.