Videoclip

Estrenem el nou videoclip de Guillem Ramisa

El cantautor presenta un nou videoclip on s'il·lustra la lletra de "L'arbre ple de flors", primer tema del seu darrer àlbum, 'Bondat senzilla'

| 20/03/2018 a les 10:45h

Guillem Ramisa
Guillem Ramisa | Arxiu RGB Suports
Música i poesia s'uneixen en el nou disc de Guillem Ramisa. Aquest dimarts el cantautor presenta un clip on s'il·lustren la lletra i les melodies de "L'arbre ple de flors", el tema que obre el seu darrer disc, Bondat senzilla (RGB Suports, 2017). A Enderrock.cat avancem en primícia aquesta nova peça audiovisual.


El músic de Roda de Ter defineix la connivència entre cançó i clip amb les següents paraules: "L'arbre ple de flors és una cançó que parla de la bondat. D'una persona plena de bona intenció i de la por a fer-li mal. És també un petit homenatge a la gent bona de veritat, que en definitiva és la que fa que el món valgui la pena. Les il·lustracions d'aquest videoclip les ha fet la Júlia Olivella, il·lustradora i animadora de Puigpelat, i jo mateix n'he fet el muntatge. El videoclip va narrant la història de la cançó amb imatges que es van construint, a vegades de forma literal i a vegades de forma metafòrica. Amb la Júlia ja hi havia treballat anteriorment, ella és qui va fer la portada de Bondat senzilla i del single d''Ànima de corall'. Sempre he quedat molt impressionat pel seu talent i la seva sensibilitat."

Bondat senzilla (RGB Suports, 2017) neix a cavall de la poesia i la cançó d’autor més íntima. L’amor, la vida i el caliu de la gent que l’envolta és la base sobre la qual se sustenta aquest treball format per sis cançons. A diferència de les anteriors entregues del cantautor, aquest és un disc ple de força i amb sonoritats més riques i compactes que amplia encara més tot el registre del seu autor.

Així, la fusió entre els poemes, el reggae i les propostes que formen aquest nou disc creen un fil conductor que vincula l’autor amb els seus oients. Guillem Ramisa ha incorporat nous instruments com la trompeta i el saxo en aquest nou capítol de la seva trajectòria musical.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Guillem Ramisa, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.