Estrena

«Bati l'ou», el videoclip i la recepta de La Mulata per girar la truita

La banda presenta un nou videoclip que posa imatge a "Bati l'ou", segon tema del disc 'Marenga'

Els llatinocatalans preparen una nova gira i es troben en fase d'elaboració del seu segon àlbum

La conjunció adversativa de La Mulata amb Doctor Prats

| 21/03/2018 a les 11:00h

La Mulata
La Mulata | Josep Peñarroya
A Enderrock.cat estrenem el nou videoclip de La Mulata, que posa imatges a la cançó "Bati l'ou", segon tema del seu primer treball d'estudi, Marenga (autoeditat, 2017). El film proposa una reflexió sobre el model de societat actual i està carregat de simbolisme, metàfores i humor. La banda utilitza un estil desenfadat com a forma d’expressió, en el qual humor i crítica van agafats de la mà. El feminisme, la societat del consum i l'autoritat són alguns dels temes que es tracten en aquesta cançó.


Hem pogut parlar amb Roger Batllori, més conegut com a Ru, cantant de La Mulata, que dona més detalls de com es va gestar el videoclip: “Vam compondre la cançó pensant en les coses que ens semblaven injustes. El concepte de batre els ous el relacionem amb el fet de fer soroll i fer-nos sentir per dir que no hi estem d’acord. Amb tota aquesta metàfora, vam pensar en la idea de fer una recepta de cuina que inclogués ingredients convencionals com l’ou i altres components inèdits”.

Ru comenta altres aspectes, com la coreografia final del videoclip, que han resultat gratificants per al grup: “Vam tenir la col·laboració de molta gent que de mica en mica s'hi va anar afegint arran de la nostra convocatòria. S’agraeix molt que hi hagi gent amb ganes de formar part del nostre projecte. Ens enduem tots un record brutal de l'experiència".

La Mulata és una banda de mestissatge llatinocatalà formada el 2014. Els pocs anys del grup en actiu han estat més que prou per irrompre amb contundència en el panorama musical català. El seu estil es basa en ritmes propis de la música llatinoamericana com el merengue i la salsa, tot i que es complementa amb una gran varietat d’estils com el hip-hop, el folk i el reggae. Aquesta mescla es compacta a través de les lletres en català.

El gener del 2017 sortia a la llum Marenga (autoeditat, 2017), el disc que reflecteix la primera experiència dins un estudi de gravació de La Mulata. En aquest primer llarga durada van tenir les col·laboracions de Doctor PratsDr. Calypso i Ju

Per a aquest estiu el grup està preparant la segona temporada de concerts. Després d’un primer any de creixement exponencial, ultimen el Tour 2018. Els llatinocatalans ja tenen dates tancades en festivals com ara el Clownia.

La Mulata. Foto: Josep Peñarroya

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Doctor Prats, estrenes, Dr. Calypso, La Mulata, videoclip, Ju

COMENTARIS

Bati l'ou

Carmen Mejías, 21/03/2018 a les 13:16

Un Treball molt bé fet i molt distret i que arriba a tothom, de les injusticias que ens preocupan a molts dels membres de la población.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.