Actualitat

Pavvla, dos anys intensos resumits en 10 concerts

Paula Jornet ens parla de les 10 dates que més recorda dels gairebé 100 concerts de presentació de 'Creatures'

La cantant santcugatenca tancarà la gira aquest dimarts 10 d'abril a la sala [2] de l'Apolo

| 09/04/2018 a les 21:00h

Pavvla
Pavvla | Maria Carbonell
La gira de presentació del primer disc de Pavvla ha sigut, com a mínim, exhaustiva. La sancugatenca ha passat per escenaris d'arreu del continent europeu (Alemanya, Regne Unit o Suïssa) i fins i tot ha arribat actuar als Estats Units amb la seva participació al SXSW de Texas. En territori català tampoc no li han faltat concerts, en total, han estat 96 bolos d'una gira incansable que ha fet ressonar l'artista als mitjans internacionals com la NPR o la BBC. 

El final de gira del seu primer disc, Creatures (Luup Records, 2016), el farà el proper 10 d'abril a la [2] de l'Apolo, tancant dos anys d'activitat imparable. Entre tots aquests concerts, n'hi ha alguns que recorda molt nitídament perquè l'han marcat, la mateixa Paula Jornet ens ha explicat quins són aquests millors records.

Presentació del disc
Sala Begood, 09.12.2016
"El primer és la presentació del disc que vam fer a la
 sala Begood. Poder presentar Creatures (Luup Records, 2016), fent un sold out a Barcelona, envoltats d’amics i família, va ser un regalàs enorme. L’endemà vam marxar a Madrid i també ens van rebre amb els braços oberts, va ser una sorpresa gegant."
 
Vespres d'Hivern a la UB 
02.03.2017

"Va ser un dels llocs més especials on hem tocat amb la banda, envoltats d’història, de 500 persones i amb una reverberació màgica."

SXSW de Texas 
Del 15 al 18.03.2017
"Vaig fer quatre concerts al SXSW a Austin (Texas) que en són per mi un de sol. Va ser una setmana d’aquelles en què passen tantes coses que semblen mesos i que els dies s’ajunten i ja no saps si vas tocar ahir, avui o demà. Va ser la setmana en què més vam riure de tota la gira."

Primavera Sound
Sala [2] de l'Apolo, 04.03.2017
"El Primavera m’ha obert moltes portes i els estic molt agraïda pel tracte que m’han donat i tot el suport que he rebut des que vaig treure els meus primers dos singles. Quina sort que he tingut, i que bonic que va ser tocar a la [2] de l’Apolo!" 

El Gat Bornaix
Sant Miquel de Cruïlles, 18.06 2017
"Va ser un dia d’estiu d’aquells que el sol crema, a l’Empordà. El lloc i la gent el van convertir en un dels concerts més bonics que hem viscut junts."
 
Singin in the Cave
Vall d'Uixó, 04.08.2017
"Per llocs especials, la Vall d’Uixó és un altre lloc a tornar, sobretot després de tocar d
ins una cova!"

Vida Festival
30.06.2017
"Un altre lloc on tornaria sense pensar-m’ho dues vegades és al festival Vida, on vaig tenir la sort de poder tocar a l’escenari del vaixell en acústic."
 
MMVV
Vic, 16.09.2017
"Aquell concert va ser una passada perquè no havíem tocat mai en un escenari tan gran. Tot i que hi feia fred, ens arribava l’escalfor del públic!"

Pavvla + Estúpida Erikah
Barts Club, 16.10.2017
"Recordo molt bé aquell concert. Un lloc íntim i una altra vegada envoltats de cares conegudes i família. Què més es pot demanar?"
 
Comarques gironines
Festival Strenes 01.04.2017 / Sant Llop de Miànigues, 03.09.2017
"Vull fer una menció especial al Festival Strenes, que si pogués també l’afegiria a la llista, i sobretot a les Festes de Sant Llop a Miànigues, per fer-nos sentir com a casa o fins i tot millor."
 

Pavvla al Primavera Sound Foto: Kimberley Ross

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, sala Apolo, concerts, Pavvla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.