actualitat

Roger Waters, Palestina i Sant Andreu

El cofundador de Pink Floyd torna als escenaris de Barcelona els dies 13 i 14 d'abril

Participarà també en un col·loqui en contra de la repressió d'Israel a la Franja de Gaza

| 09/04/2018 a les 15:30h

Roger Waters al Palau Sant Jordi l'any 2011
Roger Waters al Palau Sant Jordi l'any 2011 | Xavier Mercadé
Roger Waters ha aterrat aquesta setmana a Barcelona amb motiu de la seva gira Us + Them i aprofita l'avinentesa per participar a "Totes amb Palestina", un col·loqui que se celebra avui 9 d'abri a les 19 h a l'Espai Josep Bota de la Fabra i Coats. El membre de Pink Floyd ha estat sempre un defensor de la campanya de boicot contra Israel i activista a favor dels drets de Palestina. A les seves xarxes socials s'ha significat nombroses vegades per la llibertat del poble palestí.
En aquest cas, la xerrada es dona sota el context recent de l'atac de les forces israelianes en les manifestacions que s'han estat produint a la Franja de Gaza durant les últimes setmanes. Els col·lectius BDS, Prou Complicitat amb Israel, Rumbo a Gaza – Freedom Flotilla Coalition, Ateneu l’Harmonia, Tigre de paper edicions són els que organitzen l'esdeveniment que. tot i ser gratuït, ja ha exhaurit les reserves.

El retorn de Waters als escenaris de Barcelona serà els dies 13 i 14 al Palau Sant Jordi, el concert arriba poc després que l'anglès hagi publicat el seu nou disc, Is This the Life We Really Want? (Universal Music, 2017), als concerts no hi faltaran temes de Pink Floyd. Waters no trepitjava territori català des de l'última gira, The Wall Live, el 2011. Per a les actuacions d'aquesta setmana encara queden algunes entrades. 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Roger Waters, Palestina, Pink Floyd, Fabra i Coats, San Andreu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.