Estrena

Primer tast del pròxim disc de Filippo Landini

El grup de Canet de Mar trenca el silenci després de 4 anys

'Buona sera signora' serà el seu quart disc, que veurà la llum el 16 de març

Els discos d'aquest 2018 (segona part)

| 13/03/2018 a les 12:06h

Filippo Landini
Filippo Landini | Julia Marcó i Andrea Lafuente
Després d'un llarg silenci, Filippo Landini torna a aparèixer en el panorama musical català amb el que serà el seu proper disc, Buona sera signorina (Picap, 2018), que veurà la llum el proper 16 de març. El treball, seguint el camí dels darrers discos de la banda, aportarà alegria, energia positiva i grans melodies amb les clàssiques reminiscències sonores dels anys vuitanta.

A Enderrock.cat, per anar fent boca, estrenem "Boig", "Cançons dels anys 80" i "Ciao, ciao", tres temes que formaran part d'aquest nou disc. Hem tingut l'oportunitat de parlar amb Chema Duque, guitarrista del grup, que explica amb més detalls què podem esperar d'aquest nou projecte de la banda: "El disc segueix la línia del treball anterior amb l'optimisme característic dels anys vuitanta. De fet, es podria dir que hem intentat potenciar encara més aquestes melodies alegres".

El guitarrista de Filippo Landini ha explicat també què s'amaga darrere aquests temes que estrenem avui.

"Boig": "És una cançó que va sorgir de manera totalment improvisada. Quan vam començar a compondre ens estàvem complicant una mica la vida, fins que un dia vaig decidir escriure una cançó des de zero que fos senzilla i alegre. Llavors va sortir aquesta cançó que parla de la meva filla, que em fa tornar boig".



"Cançons dels anys 80": "Amb aquesta cançó volem que la gent que ja té una edat torni a recuperar aquella sensació que tenien quan sentien les cançons dels anys vuitanta, que no passen mai de moda. El tema explica la història d'aquella persona que recupera l'empenta que tenia fa trenta anys".



"Ciao ciao": "També va néixer de manera improvisada, arran del nostre productor, que sempre s'acmiada de nosaltres dient-nos ciao, ciao. Un dia m'ho va dir i em va passar pel cap fer una cançó sobre aquest concepte. Ho vaig proposar als altres membres del grup i al cap de cinc minuts ja teníem la idea del tema".



Des del seu darrer concert, que va tenir lloc l'octubre del 2014, no hem tornat a tenir notícies de Filippo Landini. En aquell moment presentaven el que fins ara ha estat el seu últim disc, Som com som (Picap, 2013), amb una gran acollida per part del públic i els mitjans de comunicació gràcies a l'èxit del senzill “Com som”, cançó que es titula igual que el disc i que va entrar a totes les emissores del país com a capçalera del programa Com som de TV3. Chema Duque explica el motiu d'aquesta aturada del grup: "Necessitàvem un descans per veure com enfocàvem el nou disc, fins que vam tornar a tenir les energies per posar-nos-hi".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, pop-rock, Filippo Landini, estrena, Estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.