estrenes

Estrenem cançó de Pelat i Pelut, la banda d'«allstars» de la rumba

"Germana de l'estiu" és la primera cançó que es pot escoltar d'aquest grup amb membres d'Oques Grasses i on col·laboren Alguer Miquel i Sergi Carbonell de Txarango

| 11/04/2018 a les 13:00h

Pelat i Pelut
Pelat i Pelut | Xevi Abril
Pelat i Pelut és un grup format per un conjunt de músics i amics de la Plana de Vic que potser us sonen de bandes com Oques Grasses o Tumbaos. Fins ara s'havien donat a conèixer a través de les seves versions a Youtube. Aquest any, però, decideixen fer un pas endavant i treure el seu primer disc. A Enderrock.cat us avancem en exclusiva "Germana de l'estiu", una de les cançons que s'inclourà en l'àlbum que la banda té previst treure a final d'any.  


El tema té la col·laboració d'alguns membres de Txarango, com el cantant Alguer Miquel i el pianista Sergi Carbonell, que s'encarreguen d'acompanyar la veu de Xevi Abril, cantant de Pelat i Pelut i que fins ara també era conegut per ser el fotògraf oficial d'Oques Grasses. La cançó parla d'un tema tan vital com l'amor amb l'entusiasme i l'optimisme característic de Pelat i Pelut. Els músics expliquen la principal intenció de la cançó: "Tenim ganes que arribi l'estiu, d'estimar, de ballar i de passar-nos-ho bé. És hora d'ensenyar a la gent que a part de fer versions, ara comencem a treballar en el nostre primer projecte propi, i aquesta cançó n'és una demostració".

A l'espera de l'arribada d'aquest proper disc que encara no ha estat batejat per la banda, Pelat i Pelut segueix fent gala de la seva festivitat als escenaris. Ben aviat, aquest dissabte 14 d'abril mateix, la banda serà a la sala La Cabra de Vic telonejant El Canijo de Jérez en el que promet ser un concert de festa desmesurada. Aquest estiu el grup també es farà notar en festes majors com la d'Òrrius (el Maresme) o la de Torelló (Osona).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, txarango, pelat i pelut, oques grasses, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.