Actualitat

Dr. Calypso s'acomiada dels escenaris amb una gira frenètica

El grup ha anunciat la darrera gira, que posarà punt final als seus 30 anys de carrera

El primer concert tindrà lloc el 17 de març a la sala Estrapelero de Badalona

Dr. Calypso: «Les prioritats comunes acaben canviant pels fills i la feina»

| 14/03/2018 a les 13:30h

Dr. Calypso
Dr. Calypso | Juan Miquel Morales
Després de trenta anys, Dr. Calypso ha decidit treure el peu de l'accelerador. Ara bé, als Calypso els queden les últimes batalles per acabar la guerra. Aquest migdia els barcelonins han anunciat la seva gira de comiat, que començarà el proper dissabte 17 de març a la sala Estrapelero de Badalona, en un concert que està a punt d'exhaurir les entrades.

La gira acabarà el gener del 2019, quan la banda compleixi exactament trenta anys del seu debut el 1989. Així doncs, es tractarà d'un comiat dels escenaris i alhora una celebració de les tres dècades de carrera del grup.

Dr. Calypso farà un repàs a tots els èxits de la seva discografia i incorporarà alguns temes que feia anys que no tocaven en directe, com "AntiSka", "Blow up the Bank" o "Kaspa". La gira portarà el grup per tot Catalunya, on ja tenen una trentena d’actuacions confirmades, a més de Madrid, Saragossa i el País Basc. El comiat de Dr. Calypso inclourà també la reedició d’un dels seus primers discos en vinil amb motiu del Record Store Day que se celebrarà el proper 21 d’abril.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, ska, dr calypso, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.