Discos

Obeses, Joan Dausà i Joan Reig, entre els discos d'aquesta setmana

També presenten àlbum La Rateta Ja No Escombra L'Escaleta, L'Espiadimonis i Raül Bonilla

| 13/04/2018 a les 18:00h

Obeses
Obeses | Arxiu de l'artista
Joan Dausà
Ara som gegants (Promo Arts Music, 2018)



Després d’un període de tres anys de silenci i reflexió personal, el cantant de Sant Feliu de Llobregat torna a la música amb Ara som gegants. Aquest nou disc, ara més que mai, transmet il·lusió per viure, i juga amb una paleta de colors més àmplia i amb temes musicalment més elaborats que mantenen la senzillesa i l'observació dels detalls, conscient que és aquí on la vida pren sentit i color.

Obeses
Fills de les estrelles (Música Global, 2018)



La indomable banda osonenca ja té enllestit el seu cinquè àlbum, Fills de les estrelles, enregistrat als estudis MusicLan d’Avinyonet de Puigventós. El grup liderat per Arnau Tordera ja va avançar les coordenades de les noves cançons: “S’erigeixen com a monument a la tradició musical i exploren nous camins estètics cap al futur del so. Són peces d’un eclecticisme temàtic desbordant però amb una profunditat existencial inaudita fins al dia d’avui”.

Joan Reig
Joan Reig (RGB Suports, 2018)



El músic de Constantí presenta el seu primer disc en solitari després de més de 35 anys pujant als escenaris. L'aturada que han fet Els Pets aquests darrers dos anys ha permès al bateria dedicar-se a presentar, en recitals de petit format, un repertori més personal i íntim. Ara recull en un disc sis cançons que són un resum del que interpreta als seus concerts: peces pròpies noves, d'altres d'Els Pets readaptades i també versions d'artistes que l'han marcat com a músic i persona.

La Rateta Ja No Escombra L'Escaleta
Problemes europeus (Nat Tem Media, 2018)



La Rateta Ja No Escombra l’Escaleta és una companyia interdisciplinària en la qual es combina la música d’autor amb la dansa, el clown i el teatre. Problemes europeus, el seu nou disc, és un homenatge a les dificultats que patim els que vivim al primer món. La companyia intenta que cada xou sigui una aventura única a través de la combinació d'elements com la dansa, la performance, els clowns i la música d'autor.

L'Espiadimonis
Estimar la vida o témer la mort (Bankrobber, 2018)



L’Espiadimonis és el nou projecte en solitari de Carles Dordella, el que va ser baixista i cantant de Les Philippes. El seu primer disc, Estimar la vida o témer la mort, neix, en les seves pròpies paraules, “amb la determinació de cantar a l’amor, com tota la música pop, i també una mica a la lluita, com el bon folk”. Més enllà de la temàtica, el disc està marcat per un pop lluminós marca de la casa, on Dordella recull el que va ser l’ADN musical de Les Philippes. Cançons pop de factura perfecta, de tarannà acústic i marcades per unes melodies rodones i addictives.

Raül Bonilla
108.000 milions de formes (DiscMedi, 2018)



Raül Bonilla és un músic amb un llarg recorregut. Va començar a cantar als setze anys amb el seu primer grup, Rosa Negra, i posteriorment va formar part de diverses formacions més com Placton, amb la qual va publicar a final dels 90 el seu primer disc, i va ser corista de gent com Macaco, Calima o Arangu. Avui publica 108.000 milions de formes, deu fotografies de personatges contemporanis que retraten les seves circumstàncies i les seves reflexions per parlar de temes com el tràfic de blanques, el bullying, el drama de la immigració a la Mediterrània, l'amor, l'emancipació, el sexe, el destí, la mort o la mateixa poesia.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Raül Bonilla, L'Espiadimonis, Joan Dausà, Joan Reig, Obeses, La Rateta Ja No Escombra L'Escaleta, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.