Concerts

El Terrats en Cultura 2018 presenta una programació transversal

El cicle oferirà 15 espectacles de música, teatre i dansa

Concert de Sidonie a la sala Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat

| 12/04/2018 a les 09:45h

Sidonie en concert a la sala Salamandra
Sidonie en concert a la sala Salamandra | Xavier Mercadé
La sisena edició del cicle Terrats en Cultura ja té la programació al descobert. A partir del 20 d'abril i fins al setembre (el Piromusical de la Mercè clourà la temporada), Barcelona i l'Hospitalet s'ompliran d'un total de 15 espectacles amb la transversalitat com a punt clau. Música, teatre i dansa conviuran en una programació amb una atenció especial per les propostes de qualitat i proximitat en totes les disciplines. 

En el camp de la música, Sidonie celebraran el seu vintè aniversari amb un concert per a públic reduït; Shuarma actuarà en un terrat del Born cantant Bowie; Cesk Freixas presentarà la seva nova proposta; Delafé inaugurarà la temporada el 4 de maig, i nous talents com Daniel Lumbreras oferiran un concert amb meridatge de vins. Els mallorquins Donallop duran a terme el darrer concert del cicle, la nit del Piromusical.

En teatre, les tres propostes seran Si tinguéssim més coca et demostraria com t’estimoAnna i Hem vingut a deixar les coses clares. I pel que fa a arts en moviment es podrà veure l'espectacle Conseqüències de la companyia Moveo i Agénero a càrrec de Pol Jiménez. Tota la informació del Terrats en Cultura la trobareu el portal de Coincidències.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cesk Freixas, Daniel Lumbreras, Delafé, Sidonie, Terrats en Cultura, concerts, cicle, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.