estrena

Estrenem la «Batiscafo Katiuscas» de L'Home Brut

El grup valencià estrena una versió de la cançó d'Antònia Font per tancar l'etapa del seu primer disc i anunciar el segon treball

| 13/04/2018 a les 11:00h

L'Home Brut
L'Home Brut | Carlos Part
Dotze anys després de la publicació de la cançó, L’Home Brut presenta una versió de "Batiscafo Katiuscas" que converteix l'emblemàtica cançó d'Antònia Font en una tonada rock que estira cap a la superfície una cançó que va marcar una generació de grups. La banda formada per Eneas Ribelles, Manel Samper, Xavi Llàcer i Alexandre Sanjuan ha tornat a l’estudi per gravar un senzill que vol ser un punt d’inflexió pel grup, dos anys després de publicar el primer disc, Cants de balena (Mésdemil, 2016), i en plena preparació del proper treball.

Amb una lletra que es desplega com una novel·la, "Batiscafo Katiuscas" va ser el tema que donava títol al cinquè disc d’Antònia Font i que es va convertir de seguida en un clàssic del grup. Amb l’admiració que desperten els referents i amb la producció de Tono Hurtado (Tardor), L’Home Brut s’ha acostat al tema per conduir-lo a un territori propi de l'indie i del rock.   

Aquesta versió de "Batiscafo Katiuscas", gravada als estudis Río Bravo i editada pel segell Primavera d'Hivern, serveix per acomiadar el recorregut de Cants de balena i anunciar la gravació del seu pròxim disc, que començarà el proper setembre. A més, per separar definitivament les dues etapes, el grup farà la seva última actuació al proper Festival de Les Arts, que se celebrarà a València els dies 8 i 9 de juny.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, L'Home Brut, Batiscafo Katiuscas, Antònia Font, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.