estrenes

Telepredicadors ens convida a «Cafè, copa i puro»

Els de Marratxí practiquen un rock guitarrer i desenfadat al seu primer senzill

| 13/05/2018 a les 20:00h

Telepredicadors
Telepredicadors | Arxiu Telepredicadors
El grup capitanejat per Joan Miquel Riera prepara la sortida del seu primer àlbum homònim, Telepredicadors (La Cúpula Music, 2018), un disc elaborat a foc lent i que culmina una etapa vital i musical de l'autor, de gairebé sis anys.

Telepredicadors (La Cúpula Music, 2018) és el resultat d'un procés de transformació del projecte de Joan Miquel Riera. Sota aquest nom havia editat el seu primer disc, Catàleg de somnis (Ona Digital, 2007), amb producció del pianista Miquel Brunet. Després d'una etapa una mica fosca ha trobat nous companys de viatge fins a formar la nova banda. El seu líder explica: "Té la seva història, aquests anys vaig ser seleccionat dues vegades consecutives al certamen de cantautors de Salitja. Presentàrem una cançó amb la banda. Quan vam ser a l'escenari vaig estar més temps xerrant que tocant. Els companys em deien que podria ser telepredicador, que vendria una gelera a un esquimal [Riu], i així va quedar".

El seu primer disc, homònim, ha estat enregistrat amb la supervisió de Carles i Damià Tejedor als estudis La Caja del Ruido a Lloret. Està previst que surti al setembre. El primer senzill, "Cafè, copa i puro", apel·la a aquell moment de satisfacció després de la feina ben feta. Riera conclou: "És aquesta pràctica molt nostra, el fnal d'unes noces, d'una celebració, el que estic fent després d'un procés personal llarg, descordar-me els calçons, la corbata... El que ens queda és disfrutar, disfrutar de fer música, sense esperar més que els convidats a les noces disfrutin també com nosaltres".
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Telepredicadors, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.