Estrenes

Medusa Box, la «O» de la força

Estrenem cançó i videoclip de "O", el primer avançament del nou treball del grup bisbalenc

| 11/05/2018 a les 09:00h

Medusa Box
Medusa Box | Emili Bosch
Medusa Box es va formar a la Bisbal d’Empordà el 2011 de la mà d'Enric Mont i Jordi Bosch, i durant el següents anys s'hi han introduït Nil Bribian, Adrià Bravo i Emili Bosch. Amb referències que van de The Racounteurs a Radiohead passant per Arctic Monkeys, The Strokes i Kasabian, les seves cançons naveguen entre les diferents facetes de l’indie-rock per parlar d'emocions i de fets quotidians.
 
Després del seu segon àlbum, Nothing Behind All of These Masks (Entrebotones, 2017), el grup de empordanès està a punt de presentar un nou treball, The Fall (Le Cirque Music, 2018). "Volem que sigui una demostració que seguim creant i que tenim ganes d'evolucionar i d'encaminar un tercer disc amb molta tralla i deixar enrere algunes etiquetes que portàvem", ens diu el cantant Enric Mont sobre unes noves cançons que, afegeix, "tenen un so més contundent i afí a la banda que les dels últims treballs". "Oes presenta com el primer avançament d'aquesta nova evolució del grup i com una mostra de la seva nova força.


 
Amb accent indie i colors vintage, el tema va ser compost "en un ressorgiment postdramàtic en què tots els records atenuaven la meva realitat actual", ens explica Mont sobre la seva creació. Pel que fa al videoclip, dirigit per Joan Bosch i rodat a Madrid, el cantant ens explica: "Capta perfectament la naturalitat i la plasticitat del tema" i "dibuixa molt bé la sensació de la cançó en l’escriptura del videoclip i en els seus colors".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Medusa Box

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.