actualitat

Cesk Freixas busca mecenes per al seu setè disc

El cantautor ha iniciat una campanya de micromecenatge de 15.000 euros per finançar la gravació del seu setè disc

Cesk Freixas ofereix un concert a la plaça de Catalunya en suport a les acampades

| 17/05/2018 a les 13:45h

Cesk Freixas
Cesk Freixas | Carles Rodríguez
El 2019 farà 15 anys que Cesk Freixas ée dedica a pujar als escenaris. A les portes d'aquest aniversari, el cantautor ha engegat una campanya de micromecenatge via Verkami per recaptar els 15.000 euros necessaris per a la gravació del seu proper disc. A principi del 2019 Freixas té previst llançar el setè disc de la seva trajectòria musical, però davant la "precarietat perenne" que el músic considera que viu el panorama musical català, ha obert una via de finançament per evitar els préstecs bancaris i, d'aquesta manera, poder fer-ne partícip tothom que hi vulgui col·laborar. 

Les recompenses per a les aportacions econòmiques van des del pack senzill de l'enviament del disc signat fins a entrades per al concert de presentació del cantautor, o una visita guiada del mateix Cesk Freixas pels llocs més emblemàtics del seu poble natal, Sant Pere de Riudebitlles. Actualment queden 25 dies per al tancament del Verkami i ja hi han col·laborat 240 persones, que han aportat més de 7.000 euros per fer possible aquest nou treball discogràfic.

El músic explica que el disc el produirà Roger Rodés, també productor d'artistes com Macaco, i que treballarà de la mà de la discogràfica U98. El responsable de fer els arranjaments dels temes serà el guitarrista Victor Nin i tot plegat es gravarà al Medusa Estudio de Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, U98, Verkami, Cesk Freixas, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.