Sant Jordi

Llibres, roses i concerts!

Et recopilem les activitats relacionades amb la música que podràs trobar pels carrers de Barcelona aquest Sant Jordi

Fullejant música per Sant Jordi

| 22/04/2018 a les 18:00h

La Folie seran a l'espai TR3SC del Palau de la Virreina a les 11.30 h
La Folie seran a l'espai TR3SC del Palau de la Virreina a les 11.30 h | Guillem Roma
Durant la diada de Sant Jordi els amants de la cultura surten al carrer i la ciutat de Barcelona s'omple de propostes literàries i musicals. Tots els barris de la capital catalana celebren la jornada que el poeta Joan Maragall va qualificar com la "diada assenyalada". Per seguir amb la tònica poètica, des d'Enderrock.cat t'oferim "l'olor que en faran els aires", és a dir, tota la programació musical que trobaràs a Barcelona aquest Sant Jordi 2018. 

Què trobaràs pel centre de Barcelona?
El centre històric de Barcelona és l'epicentre de l'activitat cultural durant la diada de Sant Jordi. També el Passeig de Gràcia, la Rambla de Catalunya i la Rambla van plenes de lletraferits curiosos i de propostes musicals d'artistes d'actualitat. Aquestes són algunes de les propostes que t'hi trobaràs durant el 23 d'abril de 2018.

Palau Robert de Barcelona – Estudi Rac1
De 8 a 12 h a El món a Rac1 amb Jordi Basté: Actuacions d’Els Amics de les Arts i Els Catarres en directe.
 De 16 a 19 h a Versió Rac1 amb Toni Clapés: Actuacions de Els SírexManu Guix i La Pegatina.
De 19 a 20.30 h a Islàndia: Interpretació de la cançó "Jordi" per Roger Mas i Núria Graham.

Palau de la Virreina – Espai TR3SC
11 h Guiem Soldevila
11.30 h La Folie 
12 h 4hiverns
12.30 h Èric Vinaixa
13 h Ivette Nadal i Caïm Riba
13.30 h Trau 
14 h 400 gramos
14.30 h The Lazy Lies 
15 h Eva Fernández 
15.30 h Anaïs Vila 
16 h Andrea Mir 
16.30 h Chet 
17 h Laura Simó i Nito Figueras 
17.30 h Carmen 113
18.30 h Pinker Tones 
19.15 h Est Oest 
19.45 h Espiadimonis

Antic Teatre
18 h Taula rodona sobre la plataforma No Callarem amb Joan Ferrús (El Jueves), Pablo Hasél i membres del col·lectiu pel 15è aniversari de l'Antic Teatre i l'OFF Sant Jordi. 

La programació de la jornada per districtes
Els centres culturals i col·lectius dels diferents districtes de Barcelona també tenen una graella d'activitats musicals especials per al Sant Jordi d'enguany. Per a totes les edats i de tots els estils, tots els racons de Barcelona estaran plens de ritme.

Gràcia
El districte de Gràcia prepara la jornada de Sant Jordi amb ganes de ballar. La plaça de la Virreina albergarà a les 12.30 h una sessió de ball amb Swing per la República i també a la sala Susurro es realitzarà una jam de músics i ballarins amb Rita PayésEster QuevedoLaia Fortià i Carla Gonzàlez a les 21 h. A la mateixa Susurro també hi ha organitzada abans de la jam una xerrada sobre jazz, ball i llibres amb Martí Segalàs. A la zona més florida de Gràcia, al Jardí del Silenci, a les 16.30 h es farà un te musical amb Trio Amalgama de la mà de la poesia de Patricia Muñiz i Mireia Torralba, acompanyades per Alejandro Cano a la guitarra.

Eixample
A l'encreuament del Passeig de Gràcia amb el carrer de Casp, l'entitat Òmnium Cultural no pararà en tot el dia. La xaranga musical de La Clown Band animarà el dia dels més petits a les 15 h i a mitja tarda serà Sílvia Tomàs Trio qui hi posarà la música, a les 18.45 h. El Conservatori Municipal de Música de Barcelona realitzarà també un cicle de concerts de joves de l'entitat.

A més, l'Antiga Fabrica d'Estrella Damm del carrer Rosselló cada Sant Jordi es converteix en un epicentre muiscal amb nombrosos concerts i amb músics signant llibres i discos. Tota la programació la repassem en aquesta notícia.

Sant Martí
De clàssic en clàssic, Sant Martí aposta per un concert amb cançons franceses i de Joan Manuel Serrat al Casal de Gent Gran Parc del Clot, a les 11 h, i una cantada d'havaneres al Casal Ca l'Isidret a les 17 h. Per als petits lletraferits de la família, a la Rambla del Poblenou hi haurà activitats infantils musicals organitzades per Rambla del Drac, com el concert d'Ukelelala a les 17.10 h i el de Ramona's Clarinet Band a les 19.40 h. 

Sant Andreu
L'activitat musical que el districte de Sant Andreu té preparada és un concert de les agrupacions de l'EMM Sant Andreu Mestre Pich Santasusana, a les 18 h a la plaça d'Orfila.

Nou Barris
En el cas de Nou Barris, de 19 h a 21 h serà Inxa Brass Band la responsable d'amenitzar la jornada amb la seva música tradicional al Centre Cultural Els Propis.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sant jordi, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.