discos

Doctor Prats, Senyor dels Llamps i El Pot Petit, entre els discos de la setmana

Skaparapid, Grup Arboledas i Lo Ramonet també figuren a la llista de novetats

«Les teves pigues», l'apropament de Doctor Prats al trap

| 04/05/2018 a les 15:55h

Doctor Prats
Doctor Prats | Blanca Uroz
Des d'Enderrock llistem sis discos que s'estrenen aquesta setmana perquè encaris el divendres amb noves cançons.

Doctor Prats
Venim de lluny (Música Global, 2018)


Doctor Prats és una de les formacions de trajectòria més intensa del panorama català. El passat 11 d'abril van complir tres anys com a banda i ja publiquen el seu tercer disc, Venim de lluny. Els terrassencs han investigat més a fons en l'electrònica, amb l'assessorament del productor Manel Bach, i el context polític i social català actual ha influenciat en les seves lletres. El disc ha estat enregistrat als estudis barcelonins Medusa Studio i la mescla l'han deixat a mans de David Rosell (Dept.Brams). Al disc hi col·laboren el guitarrista Pau Figueres, el percussionista Joan Palà (Txarango) i Skarra Mucci.

Lo Ramonet
Res (Segell Microscopi, 2018)


Amb l’Oriol Casas com a productor, Lo Ramonet (Ramon Fernández) ha enregistrat un EP de cinc temes amb una barreja d’instruments reals i bases electròniques, amb mirada vintage. La seva música mira de fugir de refregits i estructures habituals i les lletres parlen de dins cap a fora –"Peus i cap"– i al revés –"El gran mercader"–. En cap cas, però, deixen de ser textos treballats, acaronats i crítics.

El Pot Petit
A l'aventura! (U98 Music, 2018)


Després de la bona acollida dels seus dos primers discos, Canta amb El Pot Petit (autoeditat, 2012) i Ritmes i rialles! (autoeditat, 2015), la companyia d’espectacles i concerts per a públic familiar El Pot Petit presenta ​el seu tercer disc, A l'aventura! Amb aquest nou treball, El Pot Petit consolida el projecte i dona molta importància a la música, de qualitat i apta per a petits i grans. El grup continua apostant pels temes de creació pròpia, i segueix amb​ la seva línia d’acostar diferents estils musicals a les famílies.

Grup Arboledas
Fenix (Quimera Records, 2018) 


Grup Arboledas és la fusió de Marc Pi, Ana Valor i Jaume Arboledas, que sota la producció musical d'Ophiura presenten Fenix, un treball amb vuit temes amb un estil entre la cançó d'autor i el rock; cançons fresques i sinceres.


Senyor dels Llamps
Marcians (DiscMedi, 2018)


Senyor dels Llamps torna a escena amb un disc carregat d'històries fresques, divertides i poc convencionals amanides amb el seu característic llenguatge sense filtres ple d'humor i d'ironia. El títol, Marcians, ja és tota una declaració d'intencions. D'entrada, perquè Senyor dels Llamps és poc amant de viure amb els peus a la Terra, però sobretot perquè amb aquest nou treball fa un gran pas endavant per conquerir la galàxia. Gravat durant la tardor i hivern del 2017 i 2018, la producció està signada per David Rosell.


Skaparapid
Revolta (Maldito Records, 2018


El carismàtic combo valencià de ska-punk salda un deute amb el seu destí, tornant a girar per l'Amèrica Llatina anys després i amb un repertori confeccionat per petició popular. Després d'haver tancat el seu cicle fa anys i haver-se acomiadat dels escenaris amb multitudinaris concerts, han decidit reunir-se de nou per retrobar-se amb el públic que durant aquests anys ha estat esperant el seu retorn. Revolta és una selecció de vint cançons, amb els àudios remasteritzats, on s'actualitza el so d'aquests mítics àlbums a manera de recopilació, on apareixeran tots els seus hits, cançons d'altra banda triades a votació popular pel seu propi públic a les xarxes socials. L'ska combatiu i veloç, el punk festiu i urgent, el missatge reivindicatiu i el ball són factors que es mantenen vigents en una banda amb centenars de concerts a l'esquena, quatre discos i una energia que sosté el seu esperat retorn mar enllà.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, discos, actualitat, Skaparapid, Senyor dels Llamps, Grup Arboledas, El Pot Petit, Lo Ramonet, Doctor Prats

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.