Sona9

Coneixes La Tortuga Que Nunca Tuve, Maravint, Plou i Pubilles Ninja?

Són els 4 grups que tocaran aquest dimarts 15 al tercer concert preliminar del Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Ushanka, segon semifinalista del Sona9 2018

| 15/05/2018 a les 08:30h

Tercer preliminar del Sona9 2018
Tercer preliminar del Sona9 2018 | Arxius dels grups
Després del segon concert preliminar del Sona9 d'ahir el concurs no descansa. Avui 15 de maig l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm rebrà, amb les invitacions exhaurides, la tercera fornada de grups seleccionats per la fase preliminar del concurs. Seguim amb propostes de cançó d'autor i altres estils com pop-folk i mestissatge electrònic. Quins seran els artistes que protagonitzaran la vetllada?

La Tortuga Que Nunca Tuve
La Tortuga Que Nunca Tuve és una banda de fusió tarragonina, formada el 2013 i que es defineix com "la veu sincera i guerrera d'una generació que no està disposada a continuar per la senda que ens volen imposar". Amb una base de mestissatge entre el rap, el folk i la música electrònica i amb unes lletres reivindicatives sobre l'actualitat expliquen que "som un grup compromès. Som un grup reivindicatiu que intenta comprometre's amb el que veuen al seu entorn. No entenen la música d'una altra manera que no sigui per la gent i cap a la gent." 


Maravint
Maravint són Joana Campo i Xavi Sánchez, dos músics que al 2009 es van traslladar a París per finalitzar els seus estudis del Conservatori. Al arribar a l’edifici on tenien llogat un apartament van conèixer al veí del replà, Jean Marie Maravinte, qui els va animar a escriure les seves pròpies cançons. Aquella conversa, i moltes altres que van venir més tard, van quedar gravades a la Joana, que poc després va començar a composar, i va decidir anomenar el seu projecte “Maravint”, en record d’aquell senyor parisenc que l’havia inspirat. El 2017 publiquen el seu primer disc El color de l'aigua (Microscopi, 2018) amb la producció de School Expulsion.


Plou
El seu estil musical combina pop i folk. Les seves cançons relaten històries originals que s'enganxen, intentant transmetre missatges que no deixin indiferent a ningú. Després de més d'un any de directes, actualment el grup treballa per gravar el seu primer àlbum, amb la intenció de fer-se un lloc al panorama musical català, aportant aire fresc i oferint festa i tendresa. 


Pubilles Ninja
Ni son pubilles, ni son ninjes. Des de Sant Cugat, una comèdia en temps real a ritme de folk-rock per les oïdes més exigents. 

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Plou, Maravint, Sona9, La Tortuga que Nunca Tuve, Pubilles Ninja, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.