Videoclips

Les ganes de seguir d'Èxta6 fetes videoclip; estrenem «Aquells grans hits»

El bateria Niño Bruno ha gravat aquest nou single del grup vilacavallenc

| 29/10/2018 a les 10:07h

El grup de rock de Viladecavalls Èxta6 presenta el seu nou single, "Aquells grans hits", carregat de festivitat i amor per la música. Després d'una triomfant gira que els ha dut arreu de Catalunya presentant el seu àlbum de debut, Viure ràpid (RGB Suports, 2017), la banda estrena aquesta cançó de cançons que marca el camí del que serà el seu segon disc. “El single és una pinzellada de l’evolució que hem fet, perquè pensem que hi ha un pas important entre el primer disc i aquest segon que gravarem al gener”, explica el vocalista del grup, Gerard Giner.


"Aquells grans hits" parla precisament de les cançons que "ens assenyalen el camí, ens donen raons, ens fan companyia i ens ajuden a seguir", resumeix el grup. Per a ells, això és la música, una guia, i aquest tema és una manera d'homenatjar-la. Al videoclip, la banda va recollint metafòricament amb la seva furgoneta gent de tot tipus per explicar com la música, sigui de l’estil que sigui, ens ajuda a tots quan hi ha problemes o estem perduts.

Malgrat que la cançó no parli de hits concrets, Èxta6 admet que els temes d’Andrés Calamaro serien un exemple de les cançons que els han marcat i ajudat. Per això és tan adient que a la gravació del tema hagin tingut l’ajuda i participació de José 'Niño' Bruno –que ha acompanyat a la bateria artistes com Calamaro o Fito–. “Ha estat un somni”, explica Gerard Giné: "Un dia vaig enviar-li un missatge de fan, i li vaig passar el nostre primer àlbum. Òbviament, pensava que no em respondria, però es veu que ell se'l va escoltar i li va agradar molt. Tant, que ens va convidar al seu estudi a Madrid per participar-hi i gravar aquest single”.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclips, Niño Bruno, Èxta6

COMENTARIS

Aquells grans Hits

Pipurra, 29/10/2018 a les 11:24

Una cançó que et fa sentir de ple aquells grans hits bonissima

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.