estrenes

«Vull molt», el nou cant optimista i viatger de Marcel Lázara i Júlia Arrey

El tàndem musical llançarà el seu primer disc, 'Pedalant endins', aquest divendres 25 de maig

L'àlbum ha sorgit a partir d'un viatge de dos anys pel nord del Brasil

| 24/05/2018 a les 12:30h

Marcel Lázara i Júlia Arrey
Marcel Lázara i Júlia Arrey | Jan Riera
Dos anys pel Brasil poden fer néixer un disc. Les bicicletes de Marcel Lázara i Júlia Arrey s'aturen després d'una llarga temporada pedalejant per tal de mostrar el seu debut musical, que arriba en forma de disc. Pedalant endins (Halley Records, 2018) és el nom del primer fill discogràfic de la parella de músics, i n'estrenem una cançó en exclusiva.

"Vull molt" és un tema de celebració a l'imprevisible de la vida, a la il·lusió i les ganes de trepitjar noves terres i "veure florir altres mons". Marcel Lázara i Júlia Arrey combinen el català amb el portuguès en una cançó optimista que ens trasllada al cor del Brasil i als pedals de les seves bicicletes.


El nou àlbum de Marcel Lázara i Júlia Arrey es podrà escoltar íntegrement aquest divendres 25 de maig i segons expliquen, no va néixer amb la intenció de fer-ne un disc, sinó que les melodies i les lletres eren una manera de "gaudir amb les persones amb qui convivíem" i després, amb "pàgines i pàgines de relats, lletres i melodies", en va sortir aquest projecte musical. 

A més, els dos cantants han adoptat un nou instrument, la zabumba, que és un dels màxims representants dels sons característics de la regió nord-est del Brasil. La parella no només ha descobert nous intruments, també s'ha influenciat de les cançons reivindicatives del Movimento Sem Terra o del rock'n'roll de clàssics brasilers com Luciano Barros, a qui van poder conèixer en persona. 

L'excantant de Txarango, que ha passat per centenars d'escenaris, portarà amb Júlia Arrey aquesta nova proposta musical per primer cop al teatre El Cercle de Gràcia el proper 7 de juny en el marc del Guitar BCN.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pedalant endins, estrenes, actualitat, Marcel Lázara i Júlia Arrey

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.