estrenes

Estrenem «Señales», la crítica de Dorian a la gentrificació

El quartet barceloní avança el tema inclòs al nou àlbum que es podrà escoltar a partir d'aquest divendres 25 de maig

'Justicia universal' és el cinquè treball discogràfic de la banda

Dorian mostra el seu costat més fosc amb «Duele»

| 23/05/2018 a les 10:00h

Dorian
Dorian | Sergi Margalef
Actius des del 2004, el rock electrònic de Dorian aconsegueix renovar-se disc a disc. Després d'haver estrenat "Duele" el divendres passat, el grup vol seguir mostrant més singles del seu nou àlbum, Justicia universal (Intromúsica Records, 2018), per això avui estrenem el tema "Señales". La cançó que avancem a Enderrock.cat arriba carregada de crítica social, concretament sobre un tema que afecta de valent les grans ciutats. 


"Señales" és una cançó que parla de la gentrificació que viu la ciutat de Barcelona dia rere dia i de "com el pas del temps afecta la nostra mirada vers el nostre entorn, els altres i vers nosaltres mateixos", explica el quartet. A la lletra d'aquest nou avançament, la banda vol manifestar la seva preocupació cap a la problemàtica de la gentrificació a escala mundial, però que els membres de Dorian viuen en la seva pròpia pell com a barcelonins. Denuncien que "s'està fotent fora de casa seva la gent de manera despietada i salvatge", i que aquest és un conflicte que també han pogut detectar en altres ciutats com San Francisco, on han actuat últimament i on "és impossible viure". 

Justicia universal serà el cinquè treball discogràfic de la banda i s'ha gestat en un llarg procés de dotze mesos. Aquest divendres 25 es podran escoltar totes les cançons d'aquest nou àlbum. L'energia i el so característic de Dorian aniran de gira per l'Estat espanyol i viatjaran a capitals de l'Amèrica Llatina i els Estats Units. A Catalunya haurem d'esperar fins al 23 de novembre per poder retrobar-nos amb el quartet a la sala Razzmatazz.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Dorian, gentrificació, Barcelona, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.