Videoclip

Destinats a enganxar: Siderland estrena el videoclip de «Reina del misteri»

El trio barceloní presenta el seu primer senzill

| 20/06/2018 a les 13:00h

Siderland
Siderland | Juan Manuel Giraldo Beltrán
El grup barceloní Siderland estrena una nova cançó acompanyada d'un espectacular videoclip. "Reina del misteri" és el primer single propi que es pot escoltar del grup de dance pop, ha estat produït per Doug Weier (Lonely Planet Production, Chicago) i combina elegantment instruments pop i ritmes electrònics. 


Siderland s'autodefineixen com una banda de "pop nocturn", els agrada parlar de l'ambivalènica de la nit, ja que quan és fosc és "quan passa tot, tant les coses bones com les dolentes". El baixista del grup, Albert Sort, és també qui parla sobre la cançó en qüestió: "La majoria de temes pop ballables són una exaltació del desig, l'amor i l'alegria. Nosaltres també volem fer melodies pop festives i enganxoses, però amb lletres que parlin tant de l'eufòria i la set de viure com de l'angoixa i el desconcert".

El videoclip de "Reina del misteri" vol jugar amb la idea del somni, i és per això que hi veiem una noia que somia des d'un espai indeterminat, fosc i sense límits. En paraules del baixista: "Quan sent la cançó, mentre dorm, entra en una espècie de trànsit i es posa a ballar. La dansa representa els impulsos inconscients, l'exaltació de la nit, i és l'única manera que té el noi (representat pels tres membres del grup) per acostar-s'hi".

Uri Plana, Albert Sort i Andreu Mañós formen un trio que pren com a referents grups de pop anglosaxó com Clean Bandit o Maroon 5. El repte de la banda és aproximar-se a aquests grups internacionals, però fer-ho en català. El baixista llança la següent pregunta a l'aire: "Es poden fer cançons pop en català com les que sonen a la ràdio en anglès? La gent les voldrà escoltar? Volem pensar que sí, però de moment és una incògnita".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclip, Reina del misteri, Siderland

COMENTARIS

opinió

Anònim, 21/06/2018 a les 12:14

m'agrada molt el videoclip, la dança, el vestit de la ballarina, la imatge de la nit que es comunica.

Descobriment

Anònim, 23/06/2018 a les 21:10

Enhorabona a aquest grup! Sona molt fresc i molt nou. Podria ser la cançó de l'estiu. Gran descobriment!!

Temasso

Anònim, 25/06/2018 a les 17:01

Quin TEMASSU! Bravo, falta més música així en català!!! BRAVO!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.