videoclips

Pol Fuentes es transforma en Judes Iscariot al seu nou videoclip

El músic protagonitza el musical 'Jesucrist Superstar', que inicia la gira el proper 16 de novembre

"Cançó de Judes" és un dels temes que s'inclouen a l'òpera rock, i n'estrenem el videoclip

Enderrock celebra 25 anys amb el cicle «25x25»

| 13/11/2018 a les 12:00h

La llista de coses a fer abans de morir de Pol Fuentes ja és una mica menys llarga. Interpretar el Judes de Jesucrist Superstar era un dels somnis d'adolescència del músic i ara, per fi, l'ha pogut tatxar de la llista. L'artista encarnarà Judes Iscariot a l'òpera rock que s'estrenarà aquest divendres 16 de novembre al Casal Catòlic de Sant Andreu, i per començar a posar-se a la pell del personatge estrena el videoclip d'una de les cançons del musical: "Cançó de Judes". 

"Normalment la meva pròpia proposta musical filtreja amb el camaleonisme i la gent nota que em diverteix enormement fer el trapella abraçant la teatralitat", afirma el músic. És doncs una oportunitat que l'artista no ha volgut deixar escapar, i de fet confessa que l'ha fet sentir "infinitament alliberat". A més, ha sentenciat que la participació en un musical de ben segur que "deixarà empremta en les meves properes activitats musicals". Una mostra n'és la passió i dramatisme que expulsa Fuentes a l'audiovisual "Cançó de Judes".   


L'obra, amb música d'Andrew Lloyd i lletres de Tim Rice, se centra en la darrera setmana de la vida de Jesús d'acord a l'Evangeli de Sant Joan i posa el focus en els dubtes de Judes sobre la poca planificació de l'enviat de Déu. A més, el muntatge aprofita per introduir actituds i al·lusions a la vida moderna i als esdeveniments polítics viscuts a Catalunya darrerament. La producció, que s'escenificarà del 16 al 25 de novembre, és una iniciativa de La Lírica de Sant Andreu. 

Pol Fuentes serà el proper dijous 22 de novembre a la llibreria Gigamesh (c. Bailén, 8) en un dels recitals del cicle 25x25 organitzat per Enderrock. Si hi vols anar, reserva la teva invitació aquí.
 

Pol Fuentes. Foto: Jep Solsona

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Jesucrist Superstar, Pol Fuentes, videoclips, teatre

COMENTARIS

com conseguir entrades??

LauraCalMa, 13/11/2018 a les 14:22

Hola, voldria saber com puc comprar entrades per anar-hi. Gràcies!!!

Una pregunta

Grumpy_Sed, 13/11/2018 a les 14:35

Al final se muere?

Com puc comprar les entrades?

Jordi Antoni, 13/11/2018 a les 15:03

Estic molt interesat!. Com puc comprar les entrades de Jesucristo Superstar??

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.