festivals

Txarango tancarà gira al festival Esperanzah!

Després d'aquest concert a l'octubre la banda estarà més d'un any sense fer directes

«Abaraka» és el títol de l'espectacle que preparen amb l'escenografia de Lluís Danés

La cita de l'economia solidària se celebrarà de l'11 al 14 d'octubre

Concert de Txarango al Poble Espanyol (Barcelona)

Txarango, grans triomfadors dels Premis Enderrock amb quatre guardons

| 20/06/2018 a les 21:39h

Txarango
Txarango | Michal Novak
El cor de la terra (DiscMedi, 2017) ha estat el títol del tercer disc de Txarango: després de molts mesos portant-lo arreu i d'haver-ne recollit molts fruits (com quatre Premis Enderrock 2018), la banda ha anunciat quina serà la seva darrera parada. Han escollit el desè festival Esperanzah!, la festa de l'economia solidària, per dir a reveure al seu públic.

Per a l'ocasió, han anunciat que tindran el maresmenc Lluís Danés per al treball de l'excenografia del concert, i també que amics músics els acompanyaran a l'escenari: El Cor Safari, Natxo Tarrés & The Wireless, Buhos, Pupil·les Koers formen part dels primers noms confirmats.

Abaraka és el nom amb el qual han volgut batejar aquest comiat, i és que després estaran més d'un any sense tornar als escenaris. La banda ha comunicat: "Després de dos anys fent bategar pel món El cor de la terra, tanquem aquest viatge. El Festival Esperanzah! serà la casa d'aquesta nit única i especial. Ningú com ells representa els valors que ens porten a créixer, ningú com ells sembra un demà de llum. Serà una jornada única (...). El cor de la terra era una llavor. Dos anys després és un arbre gran ple de records i vivències".

El Festival Esperanzah se celebrarà de l'11 al 14 d'octubre al Prat de Llobregat. Per ara, ja s'han confirmat les actuacions d'Amparo Sánchez, Buhos, Ana TijouxArianna Puello i Txarango per a aquesta nova edició.
Arxivat a: Enderrock, txarango, Festival, esperanzah, Txarango

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.