Presentació

Enderrock reedita i completa el llibre sobre les Sis Hores de Canet

L’original, publicat el 1977, estava signat per l’organitzador del festival, Joan Ramon Mainat

L’historiador de Canet Carles Saiz i Xiqués ha escrit els capítols que hi faltaven

| 06/07/2018 a les 10:00h

Portada de la reedició «Canet, 36 hores de Cançó i llibertat»
Portada de la reedició «Canet, 36 hores de Cançó i llibertat»
El llibre Canet, 36 hores de cançó i de llibertat es va publicar el 1977, abans de la celebració de la setena edició de les Sis Hores de Cançó de Canet. En aquell moment el festival era ben viu, cosa que es va demostrar amb l’èxit d’aquell mateix 1977 i del 1978, últim any del festival. Ara, quaranta anys després de les últimes Sis Hores, Enderrock reedita el llibre i hi afegeix els capítols referents a les dues últimes edicions, escrits expressament per l’historiador Carles Saiz i Xiqués.

Les Sis Hores es van convertir en el festival de referència de la Cançó i els principals intèrprets van trepitjar-ne l'escenari: Lluís Llach, RaimonMaria del Mar BonetFrancesc Pi de la SerraOvidi MontllorMarina RossellRamon MuntanerJoan IsaacLa TrincaUcFalsterbo 3

Joan Ramon Mainat va ser l’instigador i màxim responsable de les Sis Hores i no hi va faltar mai, ni tan sols quan estava complint el servei militar. El 1977 va recopilar la història del festival al llibre anomenat Canet, 36 hores de cançó i de llibertat (Edinform), actualment descatalogat.

Es faran dues presentacions del llibre obertes a tothom: la primera el dimarts 10 de juliol a les 20 h a la Biblioteca Pare Gual i Pujadas (Riera de Sant Domènec, 1) de Canet de Mar, i la segona el dimecres 11 de juliol a les 19.30 h a la llibreria Calders (Passatge de Pere Calders, 9) de Barcelona.

Sis Hores de Cançó a Canet de Mar

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Falsterbo 3…, Uc, Sis Hores de Cançó, llibre, Lluís Llach, La Trinca, Raimon, Maria del Mar Bonet, Francesc Pi de la Serra, Marina Rossell, Ovidi Montllor, Joan Isaac, Ramon Muntaner

COMENTARIS

Llibre Canet

Rosamaría Oliart, 03/01/2019 a les 23:43

Hola,
m'agradaria comprar el llibre de Canet. Em podria dir on el puc adquirir?

Moltes gracies,

Rosamaría.
[email protected]

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.