festivals

A Begur també oneja la bandera de la música en directe

La cita se celebrarà a Begur del 27 de juliol al 18 d'agost

Maria Arnal i Marcel Bagés i Judit Nedermann són alguns dels artistes del festival

| 27/07/2018 a les 10:00h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
Entre l'ampli ventall de festivals que inundaran les platges de la Costa Brava aquest estiu, el Festival de Música de Begur és un dels clàssics des de fa 41 anys. A l'edició d'enguany la cita aposta pel soul, la cançó, el pop i fins i tot el flamenc, i ho fa portant als seus escenaris artistes consagrats del panorama musical català com Els Amics de les Arts o Judit Neddermann, entre molts altres.

Els paratges on se celebrarà aquesta cita, que estendrà concerts del 27 de juliol al 18 d'agost, inclouen espais emblemàtics del municipi com les Escoles Velles, el Mas d'en Pinc, el nucli antic d'Esclanyà, Sa Riera o Sa Tuna, incorporació que enguany s'afegeix a les ja consolidades ubicacions del festival. Els músics que aterraran al municipi per fer moure el públic com les onades del remogut mar de Begur van des dels Moby Dixie i Els Amics de les Arts, el dia 27 de juliol a mode d'inauguració, fins al directe de Maria Arnal i Marcel Bagés, durant la nit de tancament del festival, el 18 d'agost.

Enmig d'aquests caps de cartell, la programació reunirà la música en viu de Ju, Myles Sanko, Duquende i Chicuelo i President Xai, així com l'espectacle de Reggae per Xics de The Pengüins. A més, el festival retrà homenatge a la cantant i ballarina Carmen Amaya a través de l'actuació de El Yiyo i el Tete.
 

Cartell del Festival de Música de Begur. Foto: Festival de Música de Begur

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Begur, festivals, Maria Arnal i Marcel Bagés, Els Amics de les Arts, Judit Nedermann, Ju, Festival de Música de Begur

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.