Festivals

Tres dies plens de natura, ecologia i tolerància zero: torna el Bioritme

Txarango, Judit Neddermann i Xavi Sarrià actuaran al festival de Vilanova de Sau

La sisena edició se celebrarà del 23 al 26 d'agost al Pantà de Sau

| 10/08/2018 a les 12:00h

Txarango
Txarango | Michal Novak
El festival Bioritme, celebra la seva sisena edició al costat del Pantà de Sau del 23 al 26 d'agost. El cartell musical d'enguany l'encapçalen bandes d'èxit com Txarango, Roba Estesa o Els Catarres, a més de Buhos, Koers, , La Sra TomasaGermà NegreThe Sey Sisters, Judit Neddermann, Pablo Hasél, Ju o Xavi Sarrià.

En aquesta sisena edició també s'ha programat el concert del raper mallorquí, Valtonyc, ara exiliat a Bèlgica per les lletres de les seves cançons. A més, tampoc hi mancaran els punxadiscos o soundsystems més centrats en l'electrònica i el dub, com Dj Rambla, Dj Gambeat o Frida Sound System.

Contra les agressions sexistes
El festival també ha programat un conjunt d'activitats paral·leles centrades en la consciència i l'activisme com tallers, zona de chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG's i associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i circ.

Aquest any a més a més hi haurà un "Punt Lila" on el públic rebrà assistència  en cas de percebre i rebre actituds o accions sexistes durant el festival. La tolerància de l'organització en aquest cas serà contundent, ja que des de l'organització volen que el Bioritme sigui un espai 100% lliure d'agressions sexistes cap a qualsevol persona, ja sigui per masclisme, homofòbia, transfòbia, lesbofòbia o bifòbia. 


 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Vilanova de Sau, festivals, Pantà de Sau, Bioritme

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.