Actualitat

«Mallorca s'enfonsa», el nou càntic ecologista de Tomeu Penya

El cantautor torna a comprometre's amb la defensa del medi ambient a través del seu sentit de l'humor inconfusible

| 22/08/2018 a les 11:00h

Tomeu Penya
Tomeu Penya | Arxiu de l'artista
Tomeu Penya ha llançat en plena onada de calor la seva pròpia cançó de l'estiu, "Mallorca s'enfonsa", una crítica directa a la massificació turística que pateixen els mallorquins.



No és la primera vegada que al llarg de la seva extensa carrera el vilafranquer aixeca la veu per fer denúncia social a través dels seus temes. A "Cabrera", una de les cançons insígnia del mallorquí, instava explícitament a protegir aquest petit paradís que posteriorment, i gràcies també al moviment ecologista, va ser reconegut com a parc natural i reserva de biosfera.


Tomeu Penya, ecologista de soca-rel, explica: "No vaig contra el turisme, vaig a favor de defensar la nostra terra, sobretot Mallorca. Les carreteres són un cul-de-sac, per exemple, hi ha massa cotxes. Hi ha una massificació insuportable i el nostre ecosistema està en perill". Aquesta situació extrema es pot palpar a tots els racons de la illa. El cantautor mallorquí ha avançat també que aquest senzill és el primer d'un grapat de cançons que vindran més endavant i que contindran un missatge lligat a l'ecologisme.
 

Tomeu Penya. Foto: Arxiu de l'artista

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, EDR Balears, actualitat, Tomeu Penya, Mallorca s'enfonsa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.