Videoclip

L'estómac i el cor de Clara Peya, nus al seu nou videoclip

La pianista i compositora avança el vídeo musical "Cara a cara" del seu nou disc, 'Estómac'

| 17/09/2018 a les 14:00h

"Cara a cara" és la cançó que avui estrena Clara Peya acompanyada d'un videoclip d'allò més cinematogràfic que s'inclou al seu proper disc, Estómac (Satélite K, 2018). El vídeo musical és el primer avançament de l'àlbum, tot i que aquest ja es va poder escoltar a la recent preesetrena que en va fer al Mercat de Música Viva de Vic


El videoclip el protagonitza l'actriu Anna Alarcón, que entra al món obscur que li proposa la pianista amb imatges intenses de patiment i lluita. Tot plegat s'inscriu en el manifest feminista que planteja la compositora en el seu nou disc, amb què pretén deconstruir l'amor romàntic.

Clara Peya combina en aquest proper treball els sons del jazz, el rap, el pop i l'electrònica. Per fer-ho té l'ajuda de Vic Moliner al baix i a la producció (juntament amb Jordi Casadesús i a la coproducció Pau Brugada), Andreu Moreno i Dídak Fernández a les bateries acústica i electrònica, i la nova incorporació de Magalí Sare, "una de les veus amb més personalitat", segons declara Peya en el teaser de presentació d'Estómac. El disc sortirà a la llum el 5 d'octubre i es presentarà oficialment el 19 a la sala Apolo de Barcelona, en el marc del cicle de concerts Curtcircuit.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Clara Peya, actualitat, Cara a cara, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.