25 anys Enderrock

Tot sobre l'escenari «Enderrock 25 anys» de l'Acústica

Quimi Portet, Senyor Oca, Lildami i Hora de Joglar són els artistes que passaran per l'escenari de la plaça de Catalunya de Figueres aquest dijous

També se celebrarà el primer concert de la semifinal del Sona9 amb Sandra Bautista, Maravint i Plou

L'Acústica 2018 en 10 concerts

| 30/08/2018 a les 15:00h

Quimi Portet
Quimi Portet | Xavier Mercadé
Amb motiu del 25è aniversari d'Enderrock, la revista té un escenari propi en l'edició de l'Acústica 2018. Situat a la plaça de Catalunya de Figueres, l'escenari 'Enderrock 25 anys' tindrà com a protagonista Quimi Portet, que enguany també bufa espelmes, ja que commemora els 20 anys de la dissolució d'El Último de la Fila. Festa major d'hivern (Fina Estampa, 2018) és el seu àlbum més recent, però de ben segur que dins el repertori també hi entraran cançons dels deu discos que completen la seva trajectòria discogràfica.

La nit de dijous 30 també estarà segellada pel Sona9. A les 18.30 h s'encetarà la fase semifinal de l'edició d'enguany, que celebrarà el primer concert a l'Acústica amb les actuacions de Sandra Bautista, Maravint i Plou. A partir de mitjanit el concurs farà memòria i per això serà Senyor Oca, guanyador del Sona9 2017, qui agafarà els micròfons per presentar els temes del seu proper disc, Cant de pagès (Right Here Right Now, 2018), que veurà la llum de manera íntegra el dia 12 de setembre. 

La sessió de ritmes urbans es completarà amb el trap en català de Lildami. El terrassenc, també sorgit del Sona9, portarà sota el braç el seu últim llarg durada, 10 vos guard (autoeditat, 2018). A més, per acabar l'aniversari Hora de Joglar farà sonar les cançons dels seus àlbums més recents, Present (RGB Suports, 2017) i Gira el temps (RGB Suport, 2015), que posaran el punt i final a una jornada de festa i directes de tots els estils.
Especial: Enderrock 25 anys
Arxivat a: Enderrock, Figueres, Acústica, Lildami, Sona9, Quimi Portet, Senyor Oca, Enderrock 25

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.