Sona9

Reviu la semifinal del Sona9 de l'Acústica de Figueres a iCat

El programa d'avui presentarà els grups que van participar a la semifinal del Sona9 celebrada el passat 30 d'agost a l'Acústica de Figueres

Sandra Bautista, Maravint i Plou van ser els grups protagonistes dels concerts

Semifinal del concurs Sona9 al Festival Acústica de Figueres

Una Acústica memorable

| 17/09/2018 a les 14:30h

Grups seleccionats per a la semifinal del Sona9 a l'Acústica de Figueres
Grups seleccionats per a la semifinal del Sona9 a l'Acústica de Figueres | Carles Rodríguez
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns de 23 a 00 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

El programa d'avui repassarà el primer concert de la semifinal del concurs, que es va celebrar el passat 30 d'agost en el marc de l'Acústica de Figueres amb les actuacions de Sandra Bautista, Maravint i Plou. Els temes de la cantautora de Martorelles, el pop independent de Maravint i la gresca folk dels barcelonins seran els responsables de posar la banda sonora de la nit.

Tampoc hi faltarà la presència del guanyador del Sona9 2017, Senyor Oca, que com a bon amfitrió obrirà la nit amb els temes del seu nou disc, Cant de pagès (Right Here Right Now, 2018), que va veure la llum el passat 12 de setembre.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Sandra Bautista, Maravint, Plou, Acústica, Figueres, iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.