Concerts

Pulsacions accelerades pel cor expandit de Jo Jet i Maria Ribot

El duet preestrenarà el seu nou espectacle el proper 17 de setembre al teatre El Maldà de Barcelona

| 16/09/2018 a les 13:00h

Jo Jet i Maria Ribot amb el cor
Jo Jet i Maria Ribot amb el cor | Arxiu del grup
Jo Jet i Maria Ribot han ideat tota una nova manera de presentar el seu darrer disc, Lliure o descansar (Jo Jet i Maria Ribot, 2016). Estem parlant de l'espectacle Jo Jet i Maria Ribot amb el cor, que es preestrenarà aquest dilluns 17 de setembre en dues sessions al teatre El Maldà de Barcelona.

El cognom que porta l'espectacle, 'amb el cor', fa referència a la cura i l'intimisme que el caracteritzaran, així com a l'acompanyament dels set coristes que participaran als concerts. Berta Planes, Anna Rovira, Laura Muñoz, Pau Lafoz, Ruth Garcia, Joel Díaz i Ricard Cots són els músics i cantants que formaran el cor. Els arranjaments corren de la mà de la cantant i compositora de jazz Magalí Sare, del cantautor i productor de soul Eduard Gené i de l'arranjador i també membre del cor Ricard Cots

La seva aposta, per això, va fins i tot més enllà de la música. "A través de les xarxes socials, vam escollir l’equip de creatius que convertiria les nostres cançons en una proposta artística", expliquen Jo Jet i Maria Ribot. D'aquesta manera han volgut també tenir cura de la posada a escena, dirigida per Martí Torras (director escènic d'altres grups com La PegatinaThe Mamzelles o Els Catarres) i fins i tot del vestuari, encarregat a una marca independent barcelonina que s'ha estrenat enguany al 080.


El duet ha fet ja més d'una setantena de concerts presentant el disc arreu del territori català, i tot i així han exhaurit les entrades per a la preestrena del nou projecte. Veient l'èxit, han decidit oferir una nova sessió el mateix 17 també al teatre El Maldà. La presentació oficial de Jo Jet i Maria Ribot amb el cor, però, serà el 28 de setembre al Teatre Conservatori Kursaal de la seva Manresa natal, on encetaran la gira del projecte, que té previstos vuit concerts per diverses ciutats entre les quals Girona, Solsona, Reus, Igualada i Mataró.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Jo Jet i Maria Ribot, concerts, espectacle

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.