concerts

Música i teatre en memòria de l'anarcosindicalista Joan Peiró; et convidem a l'obra «Peiró 42»

L'espectacle es realitzarà els dies 26 i 28 d'octubre a Argentona i Barcelona, respectivament

Sortegem tres entrades dobles per a la cita a la capital catalana

| 18/10/2018 a les 11:00h

Espectacle 'Peiró 42'
Espectacle 'Peiró 42' | Arxiu Peiró42
El 24 juliol de 1942 l'anarcosindicalista Joan Peiró va ser afusellat i 75 anys després encara no s'oblida la seva figura. El projecte Peiró 42 és una proposta que combina les disciplines del teatre, la música i l'audiovisual per mantenir viva la memòria històrica al voltant d'una de les personalitats més destacades del segle XX. El projecte multidisciplinar, produït per Clack Audiovisual, oferirà dos espectacles a les ciutats de Barcelona i d'Argentona. 

La primera cita es produirà a La Sala d'Argentona el proper 26 d'octubre, en el marc de la cinquena setmana de la Memòria Història del municipi, i serà només dos dies després, el 28 d'octubre, quan Peiró 42 arribarà a la Sala Ovidi Montllor de l'Institut del Teatre, situada precisament a Sants, el barri que va veure néixer el polític l'any 1877. La proposta comptarà amb la participació dels cinquanta músics de l'Orquestra de Mataró, un cor de 25 cantants i el duet format per Borja Penalba i Mireia Vives que presentarà tres cançons inèdites sobre la Guerra Civil, l'Anarcosindicalisme i la Repúbica. En el camp escènic, hi apareixeran els actors Jaume Amatller, David Pruna i Izaskun Larrea, i en l'audiovisual es podran sentir les opinions d'historiadors com Margarida Colomer, Pere Gabriel i Miquel Garau, entre altres.


Vols anar a veure l'espectacle Peiró 42 a Barcelona?
Si vols veure l'espectacle de teatre i música en record a Joan Peiró, estàs de sort. A Enderrock.cat sortegem tres entrades dobles per a la cita del 28 d'octubre a la Sala Ovidi Montllor de l'Institut del Teatre de Barcelona. Només cal que omplis el següent formulari
 

Foto: Lorena Perales

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Peiró 42, teatre, Mireia Vives, Borja Penalba, Institut del Teatre, concerts, Joan Peiró, sorteig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.