Videoclip

Dácil obre les portes del seu refugi al seu nou videoclip «A place to hide»

Estrenem el vídeo musical d'un dels temes de 'Mamma Shark'

La música iniciarà al novembre una gira pels Estats Units

| 17/10/2018 a les 11:30h

Dácil
Dácil | Arxiu de l'artista
L'artista nascuda a Tenerife però crescuda a Barcelona Dácil torna a demostrar la seva vàlua com a cantant i compositora amb el seu tercer àlbum, Mamma Shark (Dacilmusic, 2018). Tot i que la seva música es mou dins el pop, també rep influències d'altres estils com la contemporània o el jazz, gènere que va estudiar durant el seu pas per l'ESMUC. De la seva formació musical superior també en va sorgir l'amistat amb músics amb qui ha tocat i enregistrat els seus discos, com el pianista Marco Mezquida, el saxofonista i flautista Gorka Benitez, el bateria Ramon Prats (Duot) i el guitarrista Dani Comas (El Petit de Cal Eril), que l'acompanyen en el viatge d'aquest tercer treball.

L'àlbum Mamma Shark és fruit del procés de creixement i reconstrucció personal que viu Dácil: "Aquest disc sorgeix durant el temps en què m’aïllo al meu refugi i visc un procés de canvi, de començar de nou, de nodrir-me", explica l'artista. És precisament en aquest lloc de refugi on Dácil es retroba artísticament i personalment amb el que inspira la cançó "A place to hide", de la qual avui estrenem el videoclip.


"A place to hide" és l'indret on es va amagar Dácil i on va crear Mamma Shark (Dacilmusic, 2018). "És un lloc fora del soroll mundanal, on em puc distanciar de les coses", explica la música. En aquest poblet empordanès Marc Parrot hi té el seu estudi, i la casualitat va voler que Dácil se n'adonés un cop ja estava immersa en la seva retirada espiritual. De manera improvisada van començar a col·laborar, fins que Parrot es va convertir en el productor del disc, depurant-lo i donant-li un so més contemporani. El resultat van ser sis cançons, escrites exclusivament en anglès, amb un estil que Marc Parrot acabaria definint com "un gènere a cavall de l'indie i la música disco".

Aquest novembre Dácil i el seu quartet –format per Dani Comas, Ramon Prats, Pasto Martí i Àlex Rodríguez– faran gira pels Estats Units, on oferiran concerts als escenaris de San Francisco, Los Angeles, Nova York, Washington i Boston, entre altres.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Dácil, Marc Parrot, estrenes, Ramon Prats, videoclip

COMENTARIS

DÁCIL - increible !! i la tenim aquí a casa nostre !!!!

Carles Gispert, 17/10/2018 a les 14:53

M'encanta l'article, ja era hora que es començès a fer justìcia a aquesta gran artista !!. endevant Dácil , gràcies Enderrock !!

¡¡Dácil, magnífica!!

Zoilo, 17/10/2018 a les 18:14

Las composiciones de Dácil y las interpretaciones de las mismas con su grupo me han transportado al mundo de la música bien compuesta y ejecutada, lejos de los artificios comerciales de las nuevas generaciones de músicos.
Espero el éxito que se merece por su espléndido trabajo y por el del sólido grupo que le acompaña.

Genia

Anonima, 20/10/2018 a les 01:56

Cada vez que veo algo tuyo..veo más cosas

Sombras y luces en mi alma. Tenemos que vernos. Es un honor escribirte! Petons.

Cómodo

Daniela, 22/11/2018 a les 00:48

Realmente me gusta este título. Tiene una mezcla mágica entre marchoso y relajante. Me encuentro cómodo escuchandolo.....muy buen trabajo.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.