videoclip

La passió roja de Donallop feta videoclip

El duet mallorquí ens regala un nou videoclip com a comiat de gira de la cançó "Sa madona de la casa"

| 24/09/2018 a les 10:30h

Donallop
Donallop | Albert Capó
Ja fa gairebé dos anys que Donallop revela els misteris de la seva música pel món. La gira del seu segon àlbum d'estudi, Misteris de sa vida (Mesdemil, 2016), ha entrat al tram final, i precisament per celebrar-ho s'enfilaran a les altures de l'Eixample per posar música a la nit més especial de la Festa Major de Barcelona. En el marc del cicle Terrats en Cultura, organitzat per l'associació Coincidències, i durant la mateixa nit que el Piromusical de la Mercè, el duet mallorquí ofereix un concert aquest dillun, el mateix dia que estrena el videoclip de "Sa madona de la casa" com a regal de comiat de gira, amb guió d'Angie Vallori i direcció de Sergio Revert.

La cançó que ens ocupa parla de la superació. Malgrat el que ens pugui fer pensar el títol, el tema no va d'una dona relegada a casa, més aviat recupera una expressió tradicional mallorquina que es refereix a aquelles persones que dins un cercle, ja sigui familiar o no, prenen les regnes i lideren. Aquestes persones, per això, no sempre poden ser a la primera línia del front, i de vegades ja no poden liderar més. De tota manera, com diu el mateix grup sobre les madones, "sempre s'acaben recuperant d'aquestes caigudes per tornar a donar llum, per això el color vermell del clip, per la passió".


Amb el record d'aquests dos anys de directes, a la formació encara li queden llocs per recórrer i mostrar el seu íntim i sincer projecte. Fent abans parada a les Balears i al País Valencià, Donallop s'endinsarà en terres franceses el mes de novembre: el dia 29 actuarà a la ciutat de Bordeus. 
 
Misteris de sa vida ha estat un disc molt important per al duet, i tot i la pena que poden provocar els finals, la parella es mostra contenta amb el tancament d'etapa, que reconeix que "ha estat fructífera però dura", i il·lusionada amb el seu futur disc, que ja ha estat enregistrat als estudis de Paco Loco i que esperem sentir ben aviat. 

Donallop. Foto: Albert Capó

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Piromusical, videocips, Coincidències, Terrats en Cultura, Donallop, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.