Sona9

Reviu la semifinal del Sona9 a la Mercè per iCat

El programa radiarà les proves de la semifinal a Barcelona i revelarà els cinc grups que arribaran a la fase final del concurs

Els semifinalistes que es podran sentir són Cabot, L'Home Invent i Pubilles Ninja

Semifinal del Sona9 a les Festes de la Mercè

| 01/10/2018 a les 17:00h

Cabot, L'Home Invent i Pubilles Ninja, semifinalistes del Sona9
Cabot, L'Home Invent i Pubilles Ninja, semifinalistes del Sona9 | Carles Rodríguez
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns de 23 a 00 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Al programa d'aquesta nit s'hi podran sentir fragments dels tres concerts del Sona9 que van tenir lloc al Barcelona Acció Musical (BAM) dins les festes de la Mercè. De Cabot, L'Home Invent i Pubilles Ninja podrem sentir-ne les cançons pròpies i també les proves que han hagut de passar per arribar a la semifinal com la musicació d'un poema o la versió reconfigurada d'una cançó que els agrada.

Com a afegit, al final del programa, es revelaran també els cinc grups que arribaran a la fase final del concurs Sona9 en aquesta divuitena edició i que, a més, protagonitzaran els sis capítols del nou programa musical de Televisió de Catalunya que es dirà Sona9 TV.

Les proves
Cabot van ser els primers de pujar a l'escenari i van versionar al català "Cath & Release" de Matt Simons i el poema "La caverna" d'Estel Solé. Els va rellevar L'Home Invent amb una versió de la banda britànica Oasis, "Acquiesce" i el poema "Un camí" de Jaume Coll fet cançó. La mateixa composició va ser també la musicada pel darrer semifinalista de l'edició, Pubilles Ninja. Els vallesans, per superar la segona prova es van atrevir a catalanitzar el "Ghost Riders in the Sky" de Johnny Cash.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Sona9 2018, Cabot, L'Home Invent, Mercè 2018, Pubilles Ninja

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.