ESTRENA

El testimoni vital de Jah Chango

Estrenem el segon senzill del nou disc del músic formenterer, "Mi vida"

El seu primer senzill, "Sofá de cuero", on col·labora Pau Donés de Jarabe de Palo, s'ha convertit en viral

| 04/10/2018 a les 10:00h

Imatge il·lustrativa
No hi pot haver millor música per a l'illa de Formentera que el reggae de posta de sol que factura des de fa anys Jah Chango. Des de la seva base operativa davant la platja de Mijgorn, demà presenta en societat el seu segon disc d'estudi, Un kilo de más (autoeditat, 2018), i avui n'estrenem el segon senzill, "Mi vida".



"La vaig compondre a partir d'una conversa a la platja, amb un bon amic que estava una mica queixós de la vida en general. Vam arribar a la conclusió que les errades són el que ens defineix com a persones, ningú és perfecte, les has d'acceptar i aprendre'n", comenta el músic balear. La bona vibració d'aquest formenterer amb pares alemanys es transmet a través del ritmes aeris jamaicans combinats amb altres de més llatins. Demà mateix, Rico Hartmann acompanyat de la seva banda comença la gira de presentació del disc, que passarà per Eivissa o Las Dàlies, compartint cartell amb els mítics Che Sudaka com a colofó de la festa. Després de visitar l'illa veïna, els concerts es traslladaran a Formentera, a València, a la sala Apolo 2 de Barcelona, i el 10 d'octubre al Café Berlín de Madrid.

Viralitat
El primer senzill del disc, "Sofá de cuero", amb la col·laboració de Pau Donés de Jarabe de Palo, porta més de mig milió d'escoltes a Spotify i gairebé cent-mil visites a Youtube. Tota una fita per a un artista balear amb molta projecció.


 

Jah Chango. Foto: Arxiu de l'artista

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Mi vida, Formentera, Jah Chango, estrenes, EDRBalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.